Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

In acest weekend am fost la Sala Polivalenta sa incurajam karateka romani la Campionatul Mondial de Ashihara Karate 2011.

La competitia de la Sala Polivalenta au participat aproximativ 350 de sportivi (juniori si seniori) din Suedia, Danemarca, Serbia, Republica Moldova, Uzbekistan, Kazakstan, Ungaria, Letonia, Cehia, Austria, Rusia si, bineinteles, Romania.

Sambata, prima zi a campionatului, a inceput cu probele de kata in sesiunea de dimineata, iar ziua s-a incheiat cu probele de kumite ale juniorilor. Duminica probele de kumite ale seniorilor au fost atractia zilei, televiziunea DigiSport 3 transmitand finalele in direct, incepand cu ora 15:30.

Sportivii romani au castigat 4 medalii de aur la probele de kumite seniori (cele mai importante ale concursului) si cumuland cu restul medaliilor dobandite la celelalte probe, au facut din Romania natiunea cu cele mai multe medalii castigate la aceasta a XVII-a editie a Campionatul Mondial de Ashihara Karate 2011.

Din pacate competitia a avut si un aspect usor negativ prin prezenta extrem de putin numeroasa a spectatorilor din sala. Fie ca e de vina indolenta publicului roman cand vine vorba despre sport, fie a organizatorilor ca nu au promovat suficient evenimentul, dar in mod cert acest lucru nu trebuie sa se repete.

Dupa ce am urmarit aceasta competitie am o mica recomandare de facut: Parinti! Duceti copiii sa practice cu frecventa un sport, chiar daca e Karate, Qwan Ki Do, fotbal sau altceva!

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Sport

9 Raspunsuri so far.

 1. doina says:

  Acesta este un sport frumos , disciplinat si care impune respect.Pacat ca nu este promovat pe masura . Membrii organizatiei CS ASHIHARA din Romania ar trebuie sa faca mai multa “galagie” in jurul lor , sa ne spuna tuturor : ” uite ce stim sa facem !” .
  Felicitari concurentilor romani , seniori si juniori , dar si antrenorilor .
  Bravo lor!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. admin says:

  Am simtit si noi lipsa de “miscare” pe partea de promovare, dar poate din organizarea aceastui campionat mondial cei din Federatia Romana de Ashihara Karate si cei de la Federatia Romana de Arte Martiale au invatat o lectie buna si la urmatoatele evenimente de acest gen se vor promova mai mult.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 3. Dani says:

  Buna Ziua

  Unde pot sa aflu si eu toate rezultatele romanilor de la acest CM? Ma refer la medalii. Dvs aveti un document?

  O zi excelenta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Dani says:

  Mentionez ca pe fram.ro inca nu sunt puse rezultatele si pe site-urile de sport nu sunt puse.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 5. admin says:

  Fiind prezenti la eveniment am tinut o evidenta propie a medaliilor de aur castigate de Romania si stim ca au fost in numar de 4 (la probele de seniori), dar nu avem nimic oficial deocamdata. Cand vom avea ceva oficial, vom publica.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 6. doina says:

  Nu doresc ca ceea ce am spus mai devreme sa fie interpretat ca un repros.Daca se poate sa ajut in vreun fel , in calitate de fan , oricand cu placere.Doar sa dati un semn.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 7. admin says:

  Ne puteti ajuta cu rezultatele oficiale, daca le gasiti inaintea noastra. Ne-ar ajuta sa le publicam pentru o situatie mai exacta a medaliilor. De asemenea, nu ne-ar prinde rau daca ne-sti semnala alte astfel de evenimente (campionate nationale sau mondiale, cupe, etc.) organizate in Bucuresti. Le vom promova cu placere.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 8. dar vai says:

  Am fost si eu la acest campionat national, ma scuzati mondial. Nu au participat 350 de sportivi, au fost maxim vreo 200 dintre care 100 copii cub 16 ani. Sambata a fost o competitie de kata unde fiecare copil a primit o medalie, iar apoi a urmat o proba de kumite unde au fost cateva meciuri interesante.
  Duminica a fost proba de kumite seniori unde au fost 70% romani, iar restul din cele 10 (maxim) tari participante.

  Cat priveste organizarea, a fost dezastorasa: prmovare ioc, debandada totala cu copii alergand prin sala de concurs, traducator de engleza card ca trecuse de clasa a patra dupa felul in care vb engleza, pauze de ordinul orelor, premii intre organizatori fara numar, premii pentru sportivi ioc (doar o medalie si cate o diploma) etc.

  Cu alte cuvinte a fost o afacere a celor de la FRAM. Ar fi interesant sa aflam cam cati bani s-au cheltuit si ce fel de afacere a iesit de aici…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 9. iglucoco says:

  Asa este . 705 romani. Tovarasu` Bulmaga cand a vazut ca nu vine mai nimeni din Europa sau de pe alt continent a umplut camerele hotelului Rin cu romani doar sa iasa banu` si i-a spus (doar el) Campionat Mondial. 150 EURO pentru 3 nopti de persoana in care in plus ai doar o cina festiva e dublu aproape decat daca faceam rezervare singur la accest hotel si de aceea au fost multe tari care au avut unul doi oameni prezenti…asa ca…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)


× two = 12

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

 • Hoteluri Timisoara
 • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
 • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player