Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Asian Dub Foundation, 22 Noiembrie 2012, Turbohalle

Pe data de 22 Noiembrie 2012,  Asia Dub Foundation, trupa londoneza formata in anul 1993, revine la Bucuresti pentru a doua oara, dupa participarea de la B’estfest de anul trecut.

Asian Dub Foundation ne prezinta o muzica electronica alternativa combinata cu mai multe genuri ca breakbeat, mult dub, dancehall, hip-hop si reggae cu influente asiatice.

Membrii trupei sunt John Pandit (aka  Pandit G) la platane, Deeder Zaman (aka Master D) la voce si Aniruddha Das (aka Dr. Bass) la bass. In timp s-au mai alaturat si Steve Savale (aka Chandrasonic) la chitara si “ADF mastermind”, Sanjay Tailor (aka Sun-J) midi si efecte speciale, si Bubble-E ca dansator. Master D a parasit trupa in anul 2000 imediat dupa ce trupei i s-au adaugat si alti membri: Pritphal Rajput (aka Cyber) la “dhol” si “tabla”, Rocky Singh la tobe, MC Spex la voce, MC Lord Kimo si Akhtar Ahmed (aka Aktarv8r) la voce. In 2005, odata cu lansarea albumului “Tank” trupei i se alatura si Ghetto Priest.

In August 2007 Asian Dub Foundation a inceput sa cante cu doi noi vocalisti, Al Rumjen si Aktarv8r in locul lui MC Spex ce a fost obligat sa paraseasca trupa. In Noiembrie si Decembrie 2007 ADF a inregistrat un nou album Punkara ce a fost lansat in primavara lui 2008. In momentul de fata trupa este formata din Chandrasonic, Sun-J, Al Rumjen, Cyber, Aktarv8r, Pandit G si bassistul Martin Savale (fratele lui C-Sonic).

Stilul lor, ca sa fie cat mai clar, este descris  ca un mix intre “…hard ragga-jungle rhythms, indo-dub basslines, searing sitar- inspired guitars and ‘traditional’ sounds gleaned from their parents’ record collections, shot through with fast-chat conscious lyrics.”, cele mai multe dintre versurile lor avand o orientare politica.

Headliner-ul Zonga Urban Fusion Party este Asian Dub Foundation. Este primul eveniment Zonga.ro si se anunta a fi mai mult decat un party ale carui ritmuri te va tine treaz pana in zori, evenimentul se anunta a fi o experienta inedita. Celelate trupe invitate sunt Loungerie II, Omul cu sobolani, Coma, ROA si Gojira & Planet H!

Turbohalle va deveni pe 22 Noiembrie 2012 gazda unora dintre cele mai cool cluburi bucurestene, care pentru o zi isi muta domiciliul. Este vorba de Control Club, Expirat & Otherside, Fabrica si B52. Peisajul urban va fi completat de H2O, Ollie Gang Shop, Bicicletele Pegas si Studio No. 5. Transportul catre Turbohalle se va realiza in ziua evenimentului si cu Vodafone Zonga Bus.

Accesul la eveniment se va face pe baza unei invitatii ce poate fi obtinuta in urma unui concurs. Participantii la concurs trebuie sa creeze un playlist in una din aplicatiile Zonga (www.zonga.ro) si sa il posteze pe Facebook (www.facebook.com/ZongaMusic/app_369261019829580) pe pagina dand click pe butonul “Inscrie-te in concurs” din dreptul playlist-ului dorit.

Cei care aduna cele mai multe like-uri la playlist-urile postate vor primi ca si premii: abonamente pe un an la Zonga, tratament VIP la petrecerea din Turbohalle si chiar un telefon Samsung Galaxy S3. Primii 1250 de inscrisi vor castiga automat cate o invitatie dubla la Zonga Urban Fusion Party, iar primii 2000 de inscrisi au sansa sa castige un set Zonga Anywhere (casti, sistem de andocare Samsung, mp3 auto).

Zonga.ro este un proiect Trilulilu. Pe platforma lansata de curand pot fi ascultate legal, fie de la computer fie de pe telefonul mobil, peste 16 milioane de melodii.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


one × = 9

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player