Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Atelier de podoabe pentru Craciun

Decorativismul isi schimba mereu tendintele, insa indiferent de directie, sarbatorile de iarna raman momenul de apogeu al ornamentului.

craciunPentru ca anul acesta designul aduce in prim-plan culorile neutre, materialele naturale din sfera “eco”, Craciunul vine ca ocazie ideala pentru reinventarea conceptului de “podoaba”.

Noi credem ca nici sclipiciul si opulenta si nici culorile stridente  nu sunt cele ce creeaza un décor de sarbatoare, ci mai degraba decoratiunile personalizate, care dau caldura si autenticitate spatiului. Asadar, ne hotaram sa starnim fantezia si sa cream, din materiale simple, prin tehnici diverse, obiecte frumoase si unice pentru un ambient deosebit.

Hartie, lemn, culori, panglici si snururi, sunt ingredientele potrivite pentru ornamente cu bun gust, hand-made, care personalizeaza spatiul sau devin cadouri pretioase. Mai credem ca un ornament creat de noi transmite mai multa sensibilate, tocmai prin imperfectiunile lui unice, decat un produs de serie asimilat fara un atasament personal.

Atelierul de podoabe se va desfasura in 3 etape a cate 2 ore:

1.    Podoabe pentru Bradul de Craciun – realizam figurine si mici obiecte pentru ornarea bradului, ca alternativa vesela la clasicele globuri din sticla. Cu materiale simple si accesorii din cele mai diverse, dam un sens personal ornamentului de sarbatoare.

2.    Decoratiuni de sezon pentru casa – pentru ca decorul sarbatorilor de iarna este asteptat cu drag in fiecare an si in fiecare an deschidem aceasi cutie de ornamente, adunam acum imaginatie, fantezie si materiale diverse  si cream decoratiuni noi, pentru un ambient intim si pentru o atmosfera speciala.

3.    Felicitari pentru sarbatorile de iarna – pentru ca moda felicitarilor se estompeaza, ne reamintim cu drag de placerea cu care descoperim in cutia de scrisori un gand frumos de la persoane dragi, in teancul de facuri si prospecte de supermarket. Si cum atunci cand vine vorba de distanta, felicitarea tine de cele mai multe ori  loc de cadou, de ce sa nu trimitem imagini unicat pentru ganduri si persoane “unicat”?

Durata curs: 3 ateliere
Cost curs: 165 lei (inclusiv materiale de lucru)

Mai multe detalii aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Muzeu


eight − = 2

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player