Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Camin-hotel pentru batrani

Senior Med Center este un camin hotel de lux

Aici si-au cazat parintii cativa afaceristi bucuresteni care au emigrat in SUA, Canada sau Italia. Cei 12 batrani au parte de camera, masa, servicii medicale non stop, divertisment si supraveghere 24/7. Abonamentul lunar pentru toate serviciile oferite de Senior Med Center este de 1000 de euro pe luna, putand creste in functie de complexitatea serviciilor medicale oferite.

Intre orele de masa sau de tratament medical, batranii au un program foarte aglomerat: asculta muzica clasica, fac petreceri, merg la teatru, fac excursii in Bucuresti si in imprejurimi sau joaca rummy.

Doamna Irina este un fost inginer proiectant, care s-a nascut in anul 1922. Ea a proiectat primele fabrici de mobila din tara, iar acum se deplaseaza cu ajutorul unui cadru: “Am numai cuvine de lauda. Primesc iubire si simt caldura sufleteasca, dar o sa trebuiasca sa ma intorc acasa…“, spune ea.

Batranii sunt selectati in functie de ingrijirile medicale de care au nevoie: “Avem persoane care sufera de Alzheimer in forme usoare sau medii sau care au avut un accident vascular, o fractura si au nevoie de ingrijire prelungita. Ei stiu ca se afla intr-un centru de recuperare. Se trezesc la orice ora doresc si li se prepara orice fel de mancare vor, dar in functie de restrictiile medicale“, ne spune managerul Elena Ghica. Unii dintre cei cazati aici sunt veniti pentru o perioada anume, pentru a primi tratament adecvat sub supravheghere medicala, altii sunt pe termen nelimitat.

Centrul este deschis anul trecut, si a necesitat o investitie de 60.000 de euro, bani necesari pentru dotarea sediului de 19 camere cu toate cele necesare, si bineinteles, cu aparatura medicala. Desi inca nu si-a recuperat investitia, managerul acestui proiect are in vedere deschiderea unui asemenea centru, dar de zi, in decursul acestui an. La noul centru batranii vor veni dimineata si vor fi luati seara acasa, pe parcursul zilei primind o masa calda, supravegherea unui medic, relaxare si afectiune.

Sursa: Adevarul

Adresa web: aici

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole

Un raspuns so far.

  1. Stoica Rozalina says:

    Vin si eu cu o intrebare la dumnoavoastra! Lucrati cu Casa de Asigurare?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)


6 − six =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player