Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Pe 30 octombrie, pe Travel Channel UK incepe serialul numit “Wild Carpathia, realizat in Transilvania care este prezentata ca una dintre cele mai frumoase zone din Muntii Carpati. Unul dintre invitatii seriei este insusi Printul Charles al Marii Britanii, un mare fan al vietii rurale din Transilvania.

Printul Charles, care glumind spune in film ca este descendent al lui Vlad Tepes, are doua proprietati in satul Valea Zalanului (Jud. Covasna).

In trailer-ul emisiunii Transilvania este “un loc al mitului si legendei” unde “urletul lupilor iti da fiori in aerul racoros al noptii”. “Carpathia”, numele pe care prezentatorul Charlie Ottley il da spatiului din interiorul muntilor Carpati, din Romania, este “aproape la fel de intinsa ca Marea Britanie” si este pentru realizatorul filmului, un loc in care s-a pastrat salbaticia si un spatiu unde traieste cea mai mare comunitate urs brun.

Unul dintre principalele obiective turistice care sunt prezentate in documentar, care are o durata de 60 de minute, este Castelul Huniazilor.

Travel Channel e cel mai cunoscut canal de calatorii, ce emite non-stop, in 20 limbi, in toata Europa, in Orientul Mijlociu, in Africa si o parte din Asia.

Documentarul se vrea a fi o aventura in inima muntilor Carpati si a padurilor carpatine foarte putin cunoscute, dar de o frumusete rara.  Spectatorilor li se va oferi o perspectiva unica asupra frumusetii pitoresti si asupra bogatiei culturale din regiune, explorand istoria zbuciumata a zonei, de la ruinele dacice pana la comunitatile medievale din zona.

Seria “Carpatii salbatici” surprinde echilibrul fragil al unui ecosistem unic si ne arata de ce merita acesta sa fie ocrotit pentru generatiile viitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


− 2 = zero

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player