Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Cea mai influenta revista de celebritati din lume a fost lansata la Hotel Radisson Blu Bucuresti.

La fostul Hotel Bucuresti, actualul Hotel Radisson Blu de pe Calea Victoriei a fost lansata cunoscuta revista de vedete britanica, OK!. Incepand de maine o veti putea gasi la toate chioscurile. Revista este una ce are consistenta, fiind o publicatie de 84 de pagini. Va aparea de doua ori pe luna, intr-un tiraj de 75.000 de exemplare, si va avea un pret de 3.99 lei.

Mai multe vedete au participat la eveniment printre care se numara Valentina Pelinel, Rita Muresan, Maria Marinescu, Dan Capatos sau Radu Morar. Dan Capatos a declarat ca: “Relatia vedeta-presa va fi una conflictuala cat vor exista tabloidele”.

Conceptul OK! a aparut in anul 1993, in Marea Britanie, si vine in Romania cu gandul de a fi lider de piata pe segmentul revistelor glossy de celebritati. Revista are peste 40 de milioane de cititori in cele 20 de tari in care se vinde. Romania este a 21 tara.

Editia romaneasca va aparea vinerea, o data la doua saptamani. Numar de numar, revista “OK!” va dezvalui povesti in exclusivitate si interviuri din lumea starurilor locale si internaţionale, beneficiind de sprijinul unei licenţe prezente deja in 20 de tari, cu peste 40 de milioane de cititori in intreaga lume.

Redactorul-sef al publicatiei, Elena Stoichita, a declarat in cadrul lansarii: “Vrem sa convingem vedetele din Romania sa vorbeasc cu presa, mai ales ca in aceasta revista nu se regaseste agresivitatea din ziarele de scandal. Editia din Romania va beneficia de exclusivitati prin intermediul licentei. In ceea ce priveste structura, OK! Romania va contine o sectiune importanta de news, alcatuita din foto-atiri si multe alte informatii de actualitate din viata vedetelor, o sectiune de stil, cu tendinţe de fashion si beauty, si o sectiune de Lifestyle“.

In fiecare numar va fi o editie speciala cu “OK!” America, tradusa in limba romana. In paginile revistei au fost publicate de-a lungul anilor exclusivitati precum nunta lui Michael Douglas cu Catherine Zeta-Jones. Tot aici a fost publicata si ultima poza cu Michael Jackson in viata. De-a lungul existentei sale, revista “OK!” a platit trei milioane de dolari pentru a publica, pe prima pagina, fotografii in exclusivitate ale copilului lui Matthew McConaughey.

Primul numar al publicatiei trateaza pe larg planurile cuplului Tom Cruise si Katie Holmes, care-si doresc sa devina din nou parinti. In plus, cateva pagini vor fi dedicate decernarii premiilor Oscar din acest an.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Hoteluri


7 + = twelve

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player