Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Alexandru Tomescu face parte din generatia tanara de violonisti romani, avand o cariera ce se intinde pe 4 continente si in peste 30 de tari.

Concertul exatraordinar Alexandru Tomescu va avea loc pe data de 25 Octombrie 2012 de la ora 18.00 la Ateneul Roman din Bucuresti.

Notorietatea i-a crescut  in anul 2007, cand i-a fost acordat dreptul de a canta la vioara Stradivarius Elder-Voicu. Acesta a avut initiativa concertelor Stradivarius, concerte in care canta toate cele 24 de “capricii” ale lui Paganini.

Alexandru Tomescu, in incercarea de a schimba perceptia existenta in Romania asupra muzicii clasice, a pornit acum cativa ani pe un drum ce i-a redefinit identitatea artistica. A inteles ca neconventionalul, ca imbinare intre profesionalism si inovatie este cheia pentru a atinge publicul larg, drept pentru care a devenit protagonistul unor evenimente–pilot in lumea muzicala romaneasca.

Ansamblul “Stradivarius” a fost infiintat in cadrul Fundatiei Romane pentru Excelenta in Muzica, al carei presedinte este dirijorul roman Christian Badea. Ansamblul “Stradivarius” este format din muzicieni din Romania si din Republica Moldova, creat cu tineri si pentru tineri, avand ca scop  ridicarea nivelului cultural al tarii, prin aportul creativ si energia specifica noii generatii de muzicieni.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei anunta a cincea editie a Concertului Regal Caritabil, pe 25 Octombrie la Ateneul Roman. Violonistul Alexandru Tomescu si Ansamblul Stradivarius, sub bagheta tanarului dirijor Gabriel Bebeselea, isi unesc forta si talentul intr-un concert extraordinar, care isi propune sa stranga fondurile necesare pentru programul Tinere Talente.

Programul national Tinere Talente sustine si promoveaza tineri artisti talentati, din familii cu venituri modeste, care au nevoie de sprijin financiar pentru a-si dezvolta potentialul si a-si exprima talentul.

Cu fondurile stranse la concertul din 2011, Fundatia a sprijinit pe parcursul acestui an 28 de tineri muzicieni si artisti plastici cu burse individuale in valoare de cate 2.000 de euro.

Concertul Regal Caritabil are loc anual cu ocazia aniversarii Majestatii Sale Regele Mihai, in prezenta membrilor Familiei Regale a Romaniei.

Cumparand un bilet la acest eveniment, sustineti programul Tinere Talente.

Biletul costa 200 de lei si poate fi achizionatl la Stal stanga sau dreapta

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


+ five = 9

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player