Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Concert Jose Carreras la Sala Palatului, 25 mai 2012, ora 19:00

José Carreras este numele de scena a lui Josep Carreras i Coll , nascut pe data de 5 decembrie 1946 in Barcelona, Spania.

Este un tenor spaniol, fiind unul dintre cei mai iubiti cantareti de opera ai generatiei sale. A interpretat peste 60 de roluri pe scenele muzicale din toata lumea, cele mai de succes fiind pe operele scrise de Verdi si Puccini, dar si inregistrari cu mari artisti din afara ariei muzicii clasice: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman si multi altii.

Carreras este recunoscut ca fiind unul dintre “Cei trei tenori”, alaturi de Plácido Domingo si Luciano Pavarotti.  Cei trei fiind alaturi intr-o serie de concerte foarte apreciate in anii 90′ pana in 2003.Lofti Mansouri, directorul Operei din San Francisco a spus despre José Carreras ca este un artist desavarsit.  Isi face debutul ca tenor in 1970 cand interpreteaza un rol principal alaturi de Monserrat Caballe` in ’’Donizetti`s – Lucrezia Borgia’’. In 1972, dupa interpretarea rolului Pikerton in ’’Madama Butterfly’’ de la New York City Opera, faima sa depaseste granita batranului continent, fiind ovationat atat de publicul cat si de criticii americani. Presa il adora, iar chipul sau cu alura misterioasa incepe sa apara in cat mai multe publicatii cu nume sonore in lume.Cu fiecare concert pe care il sustine José Carreras isi poarta publicul intr-o lume teatrala, unde personajele au identitate, miscandu-se intr-un timp si spatiu ce se transforma de la prima nota in universul  sunetelor frumoase. Melodii precum ’’La Donna e Mobile’’,’’Nessun Dorma’’ sau ’’Core `Ngrato’’, interpretate unic de Carreras ne fac sa ne dorim sa ramanem cat mai mult in lumea in care cu modestie maestrul ne poarta cu vocea sa unica!

Pentru concertul din 25 mai preturile biletelor sunt urmatoarele:

–          1000 lei (categoria VIP)

–          800 lei (categoria 1)

–          600 lei (categoria 2)

–          400 lei (categoria 3)

–          300 lei (categoria 4)

–          200 lei (categoria 5) – sold out

Daca doresti sa il asculti live pe José Carreras, biletele pentru spectacolul din 25 mai se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro si MYTICKET.ro.

Concertul „JOSE CARRERAS” va avea loc pe 25 Mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 3.8/5 (2 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


+ three = 4

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player