Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Concert Luna Amara, 19 Ianuarie 2012, Ageless Club

Sambata, 19 Ianuarie 2012, Luna Amara, una dintre cele mai complexe si controversate trupe de rock romanesti, va concerta in Ageless Club.

Concert_Luna_AmaraLuna Amara purta initial numele de Tanagra Noise, trupa formata de catre Nick Fagadar (voce, chitara) si Gheorghe Farcas (chitara, bass). La scurt timp, alti artisti au completat trupa cu noi elemente printre care se numara si un instrument mai rar intalnit in muzica rock, trompeta (interpretata de Mihnea Blidariu).

Formatia a inceput sa cante in anul 1999 dar debutul pe scena a avut loc in primavara anului 2000, dupa care are loc schimbarea numelui in Luna Amara pentru ca fanilor le era destul de greu sa retina vechiul nume.

In anul 2004 apare albumul de debut “Asfalt”. In acelasi an trupa apare pe prima pagina a mai multor cotidiene nationale, datorita unor probleme de cenzura ivite la Cluj, Bacau si Alba-Iulia, dar si datorita unei interpretari pline de semnificatii politice la Stufstock Vama Veche, in direct la TVR1.

Al doilea album, Loc Lipsa (Roton/ R.U.L.), a beneficiat de cel mai lung turneu de cluburi din istoria rock-ului romanesc, cu peste 35 de date pe parcursul a doar trei luni. In tot acest timp, Luna Amara s-a implicat activ in campania „Salvati Rosia Montana!”, cei doi solisti au gasit timp sa scrie si poezie iar Mihnea chiar sa publice doua carti, „No Future” si „Mania.Ro”. In 2007 si 2008, Luna Amara a sustinut peste 50 de concerte, a cantat pe scenele marilor festivaluri romanesti de gen (Stufstock, FanFest, Peninsula, Coke Live, etc.) si a fost invitata pentru a doua oara la Sziget.

In 2009, formatia a lansat un nou album, Don’t let your dreams fall asleep, sustinut de un turneu de promovare in 18 orase.

In 2010, dupa o prima jumatate de an plina de concerte, Luna Amara are onoarea de a deschide ultima zi a Sonisphere/Tuborg Green Fest Romania, urcand pe aceeasi scena cu Anathema, Stone Sour, Alice In Chains si Rammstein.

Pe 2 octombrie 2010, Luna Amara deschide concertul Ozzy Osbourne de la Bucuresti. Tot in octombrie, Mihnea Blidariu isi lanseaza primul sau roman, Playlist, la Casa de Pariuri Literare.

2011 incepe cu lucrul la noul album, aflat acum in stadiu de finalizare si pe care trupa doreste sa-l lanseze in octombrie 2011. Nick Fagadar incepe, de asemenea, lucrul la un material solo. Intre timp, Luna Amara a continuat sa cante peste tot in Romania si a urcat pe aceeasi scena cu un alt nume mare al alternative-rock-ului, Deftones. Pe 27 august, trupa a fost invitata sa cante la festivalul Peninsula pe Main Stage, in aceeasi zi cu celebrul Iggy Pop.

Luna Amara a mai cantat si in deschiderea formatiilor Faith No More, HIM, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost, Clawfinger, Toy Dolls, construindu-si experienta necesara abordarii unor astfel de concerte. Si-a facut debutul international la festivalul de la Sziget, in 2005. A cantat in Germania, Olanda, Franta, Ungaria, Bulgaria, Turcia si Republica Moldova.

Intrare 20 de lei!

Adresa Ageless Club : Calea Serban Voda, Nr. 213 (langa intersecția cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club), București.

Mijloace de transport: tramvai 1 si 19,   autobuz 116 si 323 (stația Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului). Detalii și rezervari: 0728.264.690 / 0726.811.636

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


4 × = eight

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player