Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Concert Nigel Kennedy @ Sala Palatului

In data de 2 aprilie, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet il vor aduce pe scena Salii Palatului din capitala pe unul dintre cei mai bine vanduti  violonisti ai lumii, celebrul Nigel Kennedy . Artistul britanic va sustine un concert  jazz, alaturi de grupul sau de jazz-fusion – “Nigel Kennedy Quintet ”din componenta caruia fac parte: Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic și Tomasz Grzegorski. In concertele sustinute in acompaniamentul “Nigel Kennedy Quintet” – artistul ofera audientei o aventura indrazneata in diverse stiluri muzicale, de la clasic, la jazz, la fusion, la rock.

sursa: http://www.mariadomina.ro

Reprezentatia de la Bucuresti va cuprinde un program variat,  piese originale de jazz imbinate armonios cu prelucrari muzicale dupa Jimi Hendrix precum “Purple Haze” sau “3rd Stone From The Sun”, compozitii din repertoriul trupei  ”The Doors” pentru care Nigel Kennedy a cunoscut  celebritatea.  De peste douazeci si cinci de ani, Nigel Kennedy este recunoscut ca fiind unul dintre virtuozii vioarei si este, fara indoiala, unul dintre cei mai importanti violonisti pe care i-a produs Marea Britanie vreodata. Tehnica lui, virtuozitatea si talentul unic au adus noi perspective atat repertoriului clasic cat si celui contemporan.
 
Discografia artistului este extrem de populara. Versiunea sa a celebrelor “Anotimpuri” ale lui Vivaldi a intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai bine vanduta inregistrare a tuturor timpurilor, vanzand peste 2 milioane de exemplare si ramanand peste doi ani in topurile de specialitate. De-a lungul carierei a concertat in nenumarate randuri alaturi de cele mai prestigioase orchestre si dirijori din intreaga lume si a susținut spectacole publice si private pentru membrii familiei regale britanice fiind apreciat cu premii precum „Outstanding Contribution to British Music”, Best Male Artist of the Year la Premiile Brit, un premiu Vivement Dimanche Gold, numeroase Echo Awards si Switzerland’s Gold Rose of Montreux. Printre mai multe viori electrice personalizate, Nigel Kennedy detine si un instrument din 1732 produs de catre Carlo Bergonzi din Cremona ce a inlocuit in 1990 in mod surprinzator vioara sa Stradivarius „The Cathedral” . A colaborat cu artisti precum Sir Paul McCartney, The Who, Jeff Beck, Kate Bush, Ron Carter si Jack DeJohnette .

Pret bilet:
VIP: 250 Ron
Categ 1: 180 Ron
Categ 2: 160 Ron
Categ 3: 120 Ron
Categ 4: 80 Ron

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, si online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier si plata ramburs.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica

Un raspuns so far.

 1. petre says:

  vand 2 bilete la doar 129 ron la Nigel Kennedy Quintet
  Luni, 2. Apr 2012, 19:00
  Sala Palatului
  Bucuresti, Romania ; urgent 0726 810006- biletele sunt de 120 ron bucata

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)


eight + 5 =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

 • Hoteluri Timisoara
 • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
 • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player