Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Concert The Cranberries, 11 Octombrie 2012, ora 20.00, Romexpo

UPDATE: Intrarea in complexul Romexpo se va face pe la intrarea A si B.

 

Biletele la etaj s-au terminat!

 

Fanii vor putea cumpara atat tricouri, cat si albume Cranberries. Ultima aparitie care nu trebuie ratata este un triplu disc, editia Deluxe, cu varianta live a noului show, cuprinzand inregistrari din concertul de la Londra, care a deschis pe 2 Octombrie turneul european din aceasta toamna.

 

Trupa The Mono Jacks va canta in deschidere!

The Cranberries este o trupa de rock irlandeza ce a luat nastere in anul 1989 in Limerick. Membrii trupei sunt Dolores O’Riordan (vocal), Noel Hogan (chitara), Mike Hogan (bass) si Fergal Lawler (tobe). Desi este asociata genului alernative rock,  influentele de indie pop, post-punk, irish folk si pop rock sunt insemnate.

The Cranberries a cunoscut succesul la incepului anilor 90′ odata cu albumul lor de debut Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We? (1993), album ce s-a vandut in peste 5 milioane de exemplare in SUA. Patru albume au intrat in top 20 Billboard 200  (Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?No Need to ArgueTo the Faithful Departed si Bury the Hatchet) iar 8 melodii in top 20 Modern Rock Tracks (“Linger”, “Dreams”, “Zombie”, “Ode to My Family”, “Ridiculous Thoughts”, “Salvation”, “Free to Decide” si “Promises”).

Desi s-au despartit in anul 2003, trupa s-a reunit dupa 6 ani si a reinceput seria de concerte in America de Nord si America Latina, la inceputul anului 2010. Al saselea album, Roses, a fost inregistrat in Mai 2011 si lansat oficial pe data de 27 Februarie 2012.

Anul acesta formatia irlandeza vine din nou la Bucuresti, in cadrul turneului de promovare al noului album Roses, iar concertul, de aceasta data, va avea loc la Romexpo – Pavilionul Central, Joi, 11 Octombrie 2012 incepand cu ora 20.00, accesul este permis de la ora 18.30.

Roses“, este un album produs si inregistrat de Stephan Street Toronto, Londra, este prima lansare a unui album de studio al trupei, dupa 10 ani de pauza. Pe site-ul oficial veti putea downloada o piesa integrala de pe noul album, “Show me the way“, pe care trupa o ofera gratuit si veti putea viziona noul videoclip, la piesa “Tomorrow”. Versurile sunt scrise in totalitate de Dolores, iar muzica este compusa de solista impreuna cu Noel Hogan.

The Mono Jacks a luat fiinta in 2008 la initiativa lui Doru Trascau de la AB4. Trupa are un stil cu radacini in alternative-indie rockul american al celor de la Interpol. Insa influentele The Mono Jacks nu se opresc aici, sound-ul unor trupe ca Snow Patrol, Editors sau chiar White Lies se regasec in piesele lor.

Cazare in Bucuresti la cele mai mici preturi!

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Pretul unui bilet este urmatorul:

Parter Golden Ring: 220 lei – intrare A2
Parter Silver Ring: 160 lei – intrare A1
Etaj stanga: 130 lei – intrare A1
Etaj dreapta: 130 lei – intrare A1

Cum ajung la concert. Pentru cei care vin cu transportul in comun, variantele pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou – Statia Aviatorilor (de acolo fie se merge pe jos fie cu autobuzul) sau liniile RATB 131, 331 sau 335. Dupa ora 23.00, lor li se adauga linia N113, pe ruta Piata Unirii – Piata Presei Libere.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


four + = 8

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player