Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Concertul Joe Cocker ce trebuia sa aiba loc la Romexpo pe data de 4 august 2013, se muta la Sala Palatului si este programat sa inceapa la ora 20.00.

Joe Cocker Sala PalatuluiMutarea are loc in urma conditiilor meteo nefavorabile de la inceputul lunii august, concertul fiind programat sa aiba loc in aer liber (parcarea de la Romexpo), anunta organizatorii, Project Events in colaborare cu Marshall Arts.

Pretul biletelor nu se modifica, in schimb biltele achizitionate anterior vor trebui schimbate pentru ca sectoarele intiale de la Romexpo nu corespund in totalitate celor de la Sala Palatului.

Organizatorii ii asigura insa pe cei care au cumparat deja bilete ca vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzatoare categoriilor de pret din noua locatie. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucuresti, Strada Dr. Petre Herescu nr. 30, incepand de vineri 7 iunie 2013. Pentru asistenta privind schimbarea biletelor puteti folosi si adresele de e-mail florin@projectevents.ro, iulian@projectevents.ro sau puteti suna la numerele de telefon 0735.869.831 si 0735.869.829.

Pentru ca tu sa te bucuri din plin de acest eveniment unicat, Tourneo.ro ti-a pregatit preturi speciale de cazare la hotelurile din apropierea Salii Palatului. Tarif minim garantat la Hotel Cismigiu****, Hotel Intercontinental*****, Hotel Novotel**** si Hotel Ambasador***.

Preturile noastre sunt mai mici decat cele pe care le poti gasi direct la receptia hotelurilor! Ne puteti contacta non-stop pe mail office@tourneo.ro sau la 0372 500 500.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


9 × six =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player