Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

De saptamana aceasta se iese din Bucuresti cu autobuze noi

In acesta saptamana autobuzele vechi si uzate de pe rutele preorasenesti vor fi inlocuite cu unele moderne. Asadar 30 de autobuze vor fi inlocuite pe rutele dinspre Bucuresti inspre Chitila, Mogosoaia, Otopeni si Bragadiru.

Directorul RATB Adrian Crit a luat aceasta decizie pentru a creste confortul calatorilor care fac naveta din aceste localitati.

Am luat hotararea impreuna cu primarii localitatilor respective, iar autobuzele vor intra pe trasee saptamana aceasta, pe masura ce sunt semnate contractele. In Chitila functioneaza deja“, a declarat Crit, precizand ca autobuzele nu vor micsora parcul auto circulant din Capitala. Directorul a mai declarat ca va incerca sa vanda autobuzele uzate insa nu este prea optimist avand in vedere ca acestea au mai bine de 17 ani vechime.

Pentru locuitorii care urmeaza sa calatoreasca in conditii „de oras“ vestea modernizarii autobuzelor nu ii bucura in mod deosebit.

Petra Stefan, pensionara din Bragadiru, vine zilnic in Bucuresti si-si duce nepotica la scoala, iar apoi se opreste in piata, unde mai vinde cate ceva de prin gradina. Se trezeste dimineata la 5.00 ca sa ajunga la Unirii, la fiul ei, iar uzura autobuzului cu care circula nu o deranjeaza prea tare.

Este suparata, insa, ca masinile circula foarte rar, fiind obligata de multe ori sa aleaga microbuzele maxi-taxi pentru care plateste bilet. „Este bataie de joc, masinile vin din ora in ora, iar de la 10.00 la 14.00 nu mai circula nimic. Sambata si duminica nu este niciun autobuz. Degeaba le schimba daca au acelasi program“, a spus batrana.

Soferii autobuzelor sunt putin mai entuziasmati de schimbarea din aceasta saptamana. Ei se bucura ca iarna aceasta nu vor mai tremura de frig. „Este bine ca ne schimba masinile pentru ca iarna era frig, ne incalzeam cu o aeroterma“, a spus Petrica Cazacu, sofer pe linia 438.

Sursa: aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Trafic


six + = 7

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player