Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Cred ca niciodata in cariera mea de jurnalist (18 ani) nu am auzit pe cineva din afara personajelor politice care sa spuna direct acest lucru: “Vreau sa fiu presedinte! Presedintele Romaniei“.

Pana acum, am auzit numai refuzuri – Tiriac, Hagi, Isarescu – oameni cu notorietate, dar pentru care jobul actual este mai important decat cel de presedinte. Poate ca si teama de esec din start ii face pe multi sa nu se aventureze in acest vis.

Afirmatia, dorinta, visul ii apartine lui Adrian Kreiner, pe care Ziarul Financiar l-a descoperit in tara, in cadrul campaniei “Campioni romani in business“, realizata impreuna cu fondul de investitii Enterprise Investors, BCR si o fundatie pentru antreprenori, Helix. El detine, alaturi de un partener austriac, firma Matec-CNC Technik SRL, un producator de componente auto si pentru industria energetica din Sura Mica, Sibiu. Imediat dupa 1989 Adrian Kreiner, care are in jur de 40 de ani acum, a plecat in Austria, unde a stat 13 ani. La un moment dat, a decis sa revina in Romania, unde a facut o fabrica producatoare de componente auto, pentru ca aici se pricepea. De cand se stie, a avut abilitati tehnice si i-a placut sa lucreze cu echipamente si masini. “Cred ca nimeni nu stie ca eu livrez valvele pentru pompele de la BMW“, spunea el. “De foarte putine ori, am vazut romani care sunt mandri de ceea ce fac si care spun ca se pot bate cu oricine din aceasta lume in domeniul in care activeaza“. Kreiner spune ca cei care le livreaza produsele, un mare producator de componente auto – Magna International – au vrut sa lucreze si cu altii, dar el a fost mai bun.

Continuarea aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


+ 1 = eight

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player