Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Femei pe Matasari II, 22 – 24 Iunie, 2012

Program Femei pe Matasari II:

UPDATE: Formatiile care vor canta la festival sunt urmatoarele:

Vineri:

Suie Paparude (Dj Set)

Sambata:

Dinti de Lana

Les Elephantes Bizarres

Moon Light Breakfast

Blue Nipple Boy

Loungerie

After party: DJ Fanas

Duminica:

We Singing Colours

Khidija si Norzeatic

the Mono Jacks

Travka

Muzica incepe pe la ora 17.30 si se aude pana spre ora 23.00

Strada Matasari, colt cu Pache Protopescu este cunoscuta de multi ani ca o zona rau famata. Aici femeile isi aratau talentul obscen la miezul noptii in timp ce taximetristii transpirati si betivii trecatori se hlizeau la ele.

Festivalul Urban “Femei pe Matasari” este cu, despre si pentru femei. In prima editie s-a reusit scoaterea adevaratelor valori feminine in strada, de aceasta data pe lumina zilei, intr-un cadru plin de bun gust.

“Femeile nu se vor mai vinde la colt de strada, ci isi vor expune arta, talentul pentru a rasturna valorile negative ale acestei zone si pentru a redefini rolul femeii in societate.”

Veniti sa vedeti o strada inchisa dar cu multe minti deschise. Pe strada Matasari se va contura tabloul complet al femeii contemporane. Pentru a II-a oara aceastra strada este locul unde arta se admira la colt de strada.

In anul 2012, Festivalul Uban “Femei pe Matasari” a ajuns la a II-a editie si se va intinde 3 zile si 2 nopti in zilele de 22 – 24 Iunie, vineri dupa ora 20.00 iar sambata si duminita intre orele 10.00 si 23.00.

Tema editiei din acest an este “Femeia intre Creatie si Creativitate”

La festival veti gasi peste 60 de artizani LaBazar, idei noi, concerte, proiectii, prezentari de moda, cinematograf in aer liber, teatru, dezbaterii si seminarii pe teme controversate si multe altele. Expozitiile sunt cu vanzare!

Mai clar lucrurile vor sta asa: Coltul Civic, LaBazar, Design Square, Zona DeBunGust, Atelier, Expozitie de fotografie, pictura si sculptura – un fel de galerie de artă pe asfalt,Strada ca o Scena – concerte, proiectii pe cladiri, dans, cinema in aer liber sau piese de teatru…

In aceasta editie va avea loc un “cross pe tocuri” ce are ca scop strangerea de fonduri pentru Sectia de Oncopediatrie “Pasi catre Viata” a Spitalului Marie Curie, din Bucuresti.

La festival mai gasim:

„Pink Kitty Candy” este o expozitie interzisa diabeticilor. Incepand cu 22 iunie, in cadrul festivalului Femei pe Matasari, Home Matasari va asteapta in camera Pink Kitty Candy (camera de jos, din dreapta) pentru o supradoza de dragutenie. Expozitia va fi deschisa din prima zi pana in data de 7 iulie.

Fotbal la “Femei pe Matasari”. Un meci demonstrativ intre fete va avea loc si anul acesta. Doritoarele se pot inscrie pe SportMeet.ro. Meciul va avea loc Duminica, 24 iunie de la ora 14.00

Girl Ride, Duminica de la ora 19.30 sunteti asteptate cu bicicleta pe strada Matasari pentru a marca inchiderea festivalului printr-un “catwalk” de jumatate de ora.

 

More TBA

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


8 − = one

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player