Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Festivalul International George Enescu, 1-28 Septembrie 2013

Festivalul International George Enescu se va desfasura in perioada 1-28 Septembrie 2013.

Festival George Enescu

Peste 150 de spectacole de muzica, opera si balet sunt programate sa aiba loc in perioada 1-28 septembrie 2013, la Bucuresti si in mai multe orase din tara (Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara), in cadrul Festivalului Enescu.

Editia 2013 a Festivalului Enescu ofera un mix cultural unic, care il pune in valoare pe compozitorul roman George Enescu, alaturi de compozitori faimosi precum Richard Wagner, Giuseppe Verdi si Benjamin Britten – comemorati in acest an –, Schoenberg, Mahler, Beethoven etc.

Creatiile lui George Enescu vor putea fi auzite la Bucuresti in interpretarea unica a unor artisti si orchestre faimoase, precum Concertgebouw Amsterdam, Staatskapelle Berlin, London Philharmonic, Münchener Philharmoniker, Royal Philharmonic London, Royal Stockholm Philharmonic sau Academy Saint Martin in the Fields.

Pentru ca tu sa te bucuri din plin de acest eveniment unicat, Tourneo.ro ti-a pregatit preturi speciale de cazare la hotelurile din cele 9 orase participante.

Hoteluri Bucuresti: Tarif minim garantat la Hotel Cismigiu****, Hotel Intercontinental*****, Hotel Novotel**** si Hotel Ambasador***. Hoteluri Arad, Hoteluri BacauHoteluri Brasov, Hoteluri Cluj-Napoca, Hoteluri Iasi, Hoteluri Oradea, Hoteluri Sibiu si Hoteluri Timisoara.

Preturile noastre sunt mai mici decat cele pe care le poti gasi direct la receptia hotelurilor! CONVINGE-TE contactandu-ne non-stop pe mail office@tourneo.ro sau la 0372 500 500.

Programul editiei din 2013 se ridica la nivelul evenimentelor internationale de acest gen, consolidand pozitia Romaniei ca gazda a unuia din cele mai importante festivaluri din lume. Pe scena Festivalului vor urca in acest an unele cele mai importante personalitati ale muzicii clasice internationale. Printre invitati se numara dirijorii Daniel Barenboim si Mariss Jansons, pianistii Radu Lupu, Murray Perahia, Pinchas Zuckerman, Maxim Vengerov si Evgeny Kissin. Cunoscutul actor roman Marcel Iures va debuta ca narator, alaturi de Corul si Orchestra Filarmonicii George Enescu in cantata “Gurre-Lieder”, o productie muzicala fara precedent, in cadrul editiei 2013.

Se vor afla pentru prima oara in Romania, cu ocazia acestei editii a Festivalului formatii si artisti precum: orchestra Rundfunk Sinfonieorchester Berlin – care va prezenta Tetralogia lui Wagner, pentru intaia data la Bucuresti, in ultimii 50 de ani -, Pittsburgh Symphony Orchestra, National Philharmonic Of Russia, John Malkovich si Wiener Akademie, Harmonius Chamber Orchestra – Osaka; Camerata Salzburg, Vortice Dance Company.

Revin pe scena Festivalului orchestre faimoase care au mai fost la editia precedenta, precum Royal Concertgebouw Amsterdam si Staatskapelle Berlin, Academia Santa Cecilia di Roma, ca o reconfirmare a valorii Festivalului.

Biletele individuale se pot cumpara incepand cu data de 15 aprilie 2013, de la ora 10.00, pe site-ul www.eventim.ro, prin punctele de vanzare ale Eventim, prin librariile Humanitas si Carturesti. Preturile la care vor fi vandute bilete variaza intre 20 si 80 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


− one = 0

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player