Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Drift Grand Prix soseste la Bucuresti in acest weekend (21-23 octombrie 2011), acesta fiind cel mai mare eveniment auto gazduit de tara noastra.

Circuitul stradal unde s-au mai organizat astfel de evenimente, cel din fata Casei Poporului, va primi cu caldura aproximativ 50 de piloti din 15 tari. Printre ei vor fi campioni nationali (Irlanda, Finlanda, Polonia, Germania) si campioni europeni, mai precis crema acestui sport extrem. Desigur ca Romania va da si ea concurenti, printre ei si o femeie: Ramona Rusu.
Alaturi de ceilalti concurenti Ramona Rusu  (foto stanga) si Nikolett Szanto din Ungaria (foto dreapta) vor incanta publicul cu alunercarile lor controlate, mirosul de cauciuc si, nu in ultimul rand, frumusetea lor.

Nikolett Szanto este prima femeie-pilot profesionista din Europa, dar si prima care a reusit sa castige o etapa de campionat european profesionist, surclasand zeci de piloti-barbati! Mai mult, a fost si desemnata drept cea mai sexy drifterita din lume!

Masinile pentru acest sport sunt special modificate, deci nu incercati cu ale voastre ca nu o sa va iasa. O astfel de masina cum sunt cele care participa la Drift Grand Prix of Romania costa in unele cazuri si 100.000 de euro. In acest weekend la Bucuresti se vor sparge pe circuit peste 300 de perechi de cauciucuri.

Expozitia cu 150 de masini modificate va alcatui un alt punct de atractie, masini restilizate, motoare modificate, painting, car-audio si off-road asteptand aprecierile celor care vor participa la expozitie.

De asemenea, nu vor lipsi cascadoriile. Ele vor fi realizate de cel mai bun din Europa la cascadoriile cu masini, Terry Grant. Nu va fi singurul care va face demonstratii spectaculoase, celebrul stunt-rider Raptowny si Campionul National de Raliuri al Romaniei, Valentin Porcisteanu, vor mai incanta asistenta.

Vineri, incepand cu ora 16:00, este deschiderea oficiala, unde accesul publicului esteGRATUIT!Sambata, 22 octombrie, si duminica, 23 octombrie, programul este intre orele 10-22, iar pretul unui bilet incepe de la 10 lei/persoana. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de parinti, au acces gratuit.

Restrictii de circulatie

Mai multe artere din Bucuresti vor fi inchise pentru amenajarea circuitului din jurul Palatului Palarlamentului. Restrictiile vor fi valabile de maine, de la ora 22:00, pana luni dimineata, la ora 6:00. De maine, masinile nu vor avea acces pe Bulevardul Unirii ( de la intersectia cu Bulevardul. I. C. Bratianu si pana la Piata Constitutiei), pe Bulevardul Libertatii (intre rondul Cosbuc si si intersectia cu Bulevardul Natiunile Unite) si pe Calea 13 Septembrie (de la intersectia cu intre strada Uranus sipana la cea cu Bulevardul. Libertatii).

Soferii care nu pot sa evite zona au la dispozitie rutele ocolitoare de pe Splaiul Independentei, Bulevardul Regina Maria, Bulevardul Natiunile Unite si strada Izvor.

Si autobuzele RATB isi modifica rutele cu ocazia acestui eveniment. Linia 136 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „C.E.T. Vest Militari” si intersectia Soseaua Pandurilor-Str. Dr. Rainer, apoi pe un traseu modificat pe Str. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independentei (malul stang), Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Sos. Pandurilor, iar apoi revine la traseul initial.

Linia turistica „Bucharest City Tour” va functiona pe traseul de baza intre terminalul ,,Piata Presei” si intersectia Calea Victoriei-Splaiul Independentei-Bd. Natiunile Unite, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independentei pana la Piata Unirii, de unde revine pe traseul initial.

Dar ce e de fapt driftingul?? Vedeti in filmuletul de mai jos pentru a va forma o idee:

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Sport


+ 1 = seven

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player