Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Sfarsitul lui Septembrie aduce un eveniment special pentru publicul bucurestean. Ministry of Sound: Made in London ii are ca invitati pe Stefano Noferini, Robert Babicz (live), Popof, Patrick Hagenaar (MoS resident) si  DJ Optick.

Spatiul ales este foarte generos iar evenimentul pe masura. In seara de 29 Septembrie, dupa ora 22.00, sound-ul Londonez vine sa cucereasca si Bucurestiul. Odata intrati in Turbohalle ne vom simti brusc la peste 2200 de  km departare de Micul Paris.

Succesul evenimentului Ministry of Sound: World Tour din primavara acestui an, a determinat alegerea unor DJ ce vin in premiera in Romania, la dorinta speciala a unui public insetat de muzica si stiluri noi. De asemenea conceptul “Made in London” este o premiera, Romania fiind prima tara ce se bucura de curentul care a luat prin surprindere intreaga suflare a muzicii electronice.

Stefano Noferini reprezinta cu succes stilurile techno si tech-house, urcand de foarte multe ori pe locul I in topul Beatport. Datorita succesului pieselor sale, Stefano a fost invitatul cluburilor Toolroom, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Space Ibiza, Cocoon Frankfurt si a lansat piese sub casele de productii Deeperfect, Toolroom, 1605, 100% Pure si Spinnin.

Robert Babicz continua sa uimeasca fanii cu stiluri muzicale ce pornesc de la house si culmineaza cu un techno impresionant. Melodiile sale au intrat in atentia Bedrock Recordings, iar de atunci titlurile au continuat sa fie lansate prin intermediul Systematic Recordings, Mille Plateaux si prin propriul label Babiczstyle. Experienta si talentul sau vor veni pentru prima data la Bucuresti in cadrul Ministry of Sound Party.

Popof reprezinta scena franceza a muzicii electronice prin remixuri ale pieselor unor artisti precum Tiesto, Benny Benassi, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Luciano, Sven Vath, John Digweed, Tiga, Sasha, Erol Alkan etc. Succesul pe care l-a inregistrat in urma acestor colaborari au determinat înfiintarea propriei case de discuri, Form Music, totodata lansand piese si prin intermediul Cocoon Recordings.

DJ Optick este unul dintre cei mai buni DJ din Romania si, totodata, este autorul a adevarate imnuri pentru muzica electronica romanească: “Feel Good”, “Connected”. Emisiunea si podcast-ul “Nextlevel” aduna in fiecare vineri mii de fani ai muzicii house si minimal, iar mix-urile sale au fost ascultate in toate cluburile importante din Romania si din strainatate.

Cazare in Bucuresti la cele mai mici preturi!

Biletele se gasesc in avans la preţul de 45 lei si sunt disponibile prin Myticket.ro, magazinele Diverta, statia de metrou Unirii 1, Biletoo.ro, Beatfactor.ro, Eventim.ro, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele in seara evenimentului au pretul de 60 lei.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/xteria.ro si pe pagina evenimentului: www.facebook.com/events/342929992459481.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Cluburi, Muzica


four × 9 =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player