Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Noapte de shopping la Baneasa Shoping City

A şasea ediţie a Night Shopping Party îi aşteaptă pe bucureşteni cu reduceri de până la 70%.

Centrul Comercial Băneasa Shopping City găzduieşte evenimentul, care va fi completat de o petrecere specială pentru cumpărături.

Doamnele şi domnişoarele care vor să facă o cursă de shopping prin magazinele din centrul comercial Băneasa Shopping City se vor bucura un timp mai îndelungat de promoţiile speciale din această seară.

Centrul comercial Băneasa Shopping City va fi deschis, cu ocazia celei de-a şasea ediţii a Night Shopping Party, până la ora 2.00 dimineaţa, în loc de 22.00. Ofertele şi reducerile vor continua şi sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 22.00.

Startul la promoţie se va da la ora 18.00, iar bucureştenii de toate vârstele vor putea face cumpărături într-o atmosferă de distracţie şi se vor destinde cu cocktailuri gratuite şi muzică electrizantă. Dj Cristi Stanciu (Radio 21) şi Marian Soci (Radio 21) vor avea grijă ca buna dispoziţie a cumpărătorilor să nu lipsească în timpul petrecerii. În intervalul orar 18.00 – 2.00, cei care se află în centrul comercial vor primi o mulţime de premii instant, cadouri şi vouchere de cumpărături.

De asemenea, cumpărătorii vor putea câştiga un shopping gratuit, adică contravaloarea cumpărăturilor pe care le fac în această seară, în limita a 1.500 lei.

Discounturi de până la 70%

Magazinele din complexul comercial Băneasa Shopping City şi Feeria au reduceri de până la 70% la produsele din colecţia toamnă- iarnă, dar şi din noile colecţii ale celor mai cunoscute branduri.

Astfel, vă puteţi asigura garderoba cumpărând articole de îmbrăcăminte din colecţiile de toamnă- iarnă de la magazinele „Cavaliere“, „Accessorize“ şi „Alb şi negru“, unde reducerile ajung până la 70 de procente. La „Trends by Adina Buzatu“, veţi găsi reduceri de 50% la anumite produse selectate.

În ceea ce priveşte magazinele de încălţăminte, „Musette“are reduceri de 50% la colecţiile de toamnă – iarnă. Vă puteţi cumpăra încălţăminte sport de la „Adidas“, care practică reduceri de 35% la toate produsele. La „Cacharel Shoes and Leather“, găsiţi reduceri de 60% la toate produsele.

Nici magazinele de accesorii nu sunt mai prejos. La „Cellini“, cumpărătorii beneficiază de un discount de 40%.

Sursa: Adevarul

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Malluri


− 2 = six

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player