Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Pasarea Colibri la Hard Rock Cafe, 26 aprilie 2012, ora 22.00

Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc. In componenta  Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & band, Pasarea Colibri va concerta pe 26 aprilie, la Hard Rock Cafe.

Trupa impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert insemana o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum: “Ploaia care va veni”, “Vinovatii fara vina”, “Miruna”, “Mielu”, “Esarfa în dar” sau “Andrii Popa”.

In anul 1992, Pasarea Colibri a luat fiinta imediat dupa ce artistii Mircea Baniciu (chitara, voce), Mircea Vintila(chitara,voce) si Florian Pittis (voce, prezentator) au cantat impreuna la un festival din Ramnicu Valcea in cadrul unui concert sustinut cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pentru ca spectacolul a iesit foarte bine, s-au hotarat sa ramana impreuna si sa formeze grupul Pasarea Colibri, cooptandu-l si pe Vlady Cnejevici, fost component al trupei Compact (clape).

In perioada 1992 – 2002 au lansat 4 albume: 1995 – In cautarea cuibului pierdut, 1996 – Ciripituri, 1999 – Cantece de Bivuac, 2002 – Inca 2000 de ani.

In anul 2000, Florian Pittis a renuntat la participarea in spectacole, iar in locul lui a fost cooptat Marius Batu, fost component al grupului Poesis si colaborator permanent al grupului Holograf iar la inceputul anului 2003, Mircea Vintila a hotarat sa se concentreze pe cariera solo.

In anul 2007, Florian Pittis a trecut in nefiinta, lasand un mare gol in sufletele milioanelor de fani de pretutindeni.

Din anul 2009, componentii formatiei au o relatie apropiata si canta impreuna ocazional, tot sub numele de Pasara Colibri.

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe si in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

- Categoria VIP – 120 lei (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD cu autograf)Pretul biletelor variaza in functie de categorie:
– Categoria I – 90 lei – loc la mese, in fata scenei
– Categoria II – 60 lei  – loc la mese

Rezervarea mesei se face la nr. de telefon 0212066261.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


+ five = 14

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player