Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Patricia Kaas 23 Iunie 2013, ora 20.00, Sala Palatului

Patricia Kaas revine in Romania in cadrul turneului de promovare “Kaas chante Piaf”, Duminica 23 Iunie la Sala Palatului din Bucuresti de la ora 20.00.

Patricia_KaasPatricia Kaas este o interpreta de origine Franceza, nascuta pe 5 Decembrie 1966 in Forbach, ce imbina cu succes mai multe genuri muzica precum pop, cabaret, jazz si chanson.

De la debutul sau, in anul 1988 cu albumul “Mademoiselle Chante…”, pana in prezenta artista a vandut peste 16 milioane de albume in toata lumea. Cel de-al treilea album al sau “Je te dis vous” a fost foarte bine primit in Germania, Elevetia, Belgia, Canada, Rusia, Finlanda  si Korea. Patricia Kaas devenise o artista apreciata la nivel international ce avea o voce de invidiat.

Inspirata de muzica lui Edith Piaf si avand toate calitatile necesare unei mari artiste, Patricia Kaas nu putea da gres, cariera sa muzica avand un trend ascendent continuu, acest lucru a fost demonstrat in anul 2009 odata cu aparitia albumului “Kabaret”.

In anul 2012 Patricia Kaas a lansat un nou album “Chante Piaf” ce comemoreaza 50 de ani de la moartea iubitei Edith Piaf. Noul proiect al artistei insumeaza 21 de piese ale marei Edith Piaf, reinterpretate de aceasta intr-un mod original.

Prin reinterpretarea unor melodii precum Milord si Padam Padam, unde Kaas isi va face simtita contributia proprie, cu siguranta ne va ridica de pe scaun iar buchetele de flori vor umple scena.

Pentru ca tu sa te bucuri din plin de acest eveniment unicat, Tourneo.ro ti-a pregatit preturi speciale de cazare la hotelurile din apropierea Salii Palatului. Tarif minim garantat la Hotel Cismigiu****, Hotel Intercontinental*****, Hotel Novotel**** si Hotel Ambasador***.

Preturile noastre sunt mai mici decat cele pe care le poti gasi direct la receptia hotelurilor! Ne puteti contacta non-stop pe mail office@tourneo.ro sau la 0372 500 500.

Pretul biletelor este urmatorul:
Categoria VIP: 350 RON
Categoria 1 : 300 RON
Categoria 2 : 250 RON
Categoria 3 : 200 RON
Categoria 4 : 150 RON
Categoria 5 : 100 RON

Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


seven − = 1

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player