Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Pegas, bicicleta copilariei

Bicicletele rosii pe care am invatat sa pedalam revin in forta. Cativa tineri antreprenori reinnoada o bucata din copilaria generatiei cu cheia la gat si aduc in prim-plan locuri si marci de care ne era dor.

Bicicleta Pegas la Street DeliveryIn copilarie, Andrei Botescu obisnuia sa bata strazile Pantelimonului pe un Pegas cu sa lunga, Alexandru Manda se putea lauda ca detinea singura bicicleta Kent (de dama!) din cartier, iar Ana Georgescu isi pretuia nespus bicicleta ruseasca primita in dar, ce semana cu un Practic.  Cei trei fac parte astazi , alaturi de Ciprian Frunzeanu (designer) si Adi Teasa (inginer) din echipa care readuce pe piata cel mai iubit brand autohton de biciclete: Pegas.

Dupa trei ani petrecuti in Suedia, Andrei a redescoperit pasiunea mersului pe bicicleta, iar in urma cu un an a reusit sa inregistreze brandul si sa inceapa fabricatia noilor modele. Cateva biciclete reconditionate au fost scoase in lume la Street Delivery 2011 iar rectiile vizitatorilor au depasit asteptarile: “Pegas este in continuare un brand foarte iubit si primeste ajutor din toate partile“, spune Andrei.

Look retro

Bicicleta Pegas, model nouEchipa din spatele Atelierelor Pegas a plecat la drum cu un tel precis: “Nu ne dorim sa facom o copie a Pegasului din trecut, ci sa pastram un look retro si sa aducem noile modele in prezent“. Sigla, reprezentand celebrul cal inaripat, a fost inperceptibil modificata, iar prima serie, Strada, contine patru modele. Preturile vor fi cuprinse intre 1100 si 1400 de lei.

Cu pegas la drum

Pe langa producerea noilor biciclete, echipa Atelierelor Pegas vrea sa dezvolte si o serie de produse textile pentru iubitorii brandului. “Ne gandim la Pegas ca la un brand umbrela care sa inglobeze mai multe elemente. Planuim o linie de asamblare, una de vopsit, chiar si o serie de biciclete pentru copii.

Comunitatea Biciclete Pegas pe facebook | Glamour Romania pe facebook

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


four + 3 =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player