Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Piata Crangasi reamenajata

Piaţa Crângaşi a fost aranjată precum cu un mall agroalimentar, care cuprinde, printre altele o imensă piaţă  de legume şi fructe, un fast-food KFC, magazine de haine TCM, o farmacie, un magazin GSM, unul de optică şi magazine ale producătorilor de carne şi produse din carne.

Mallul, care se deschide mâine, de la ora 7.00, este format din două clădiri, alipite la nivelul etajului şi încă o clădire separată. Intrarea principală este pe Bdul Virtuţii, iar cea secundară, lângă intrarea la metrou. Prima parte a complexului a fost finalizată în decembrie anul trecut şi în ea a funcţionat, temporar, până duminică, o piaţă agroalimentară cu circa 170 de tarabe.

Piaţa de zarzavaturi este la etaj

piata-crangasiCea de-a doua parte a complexului, care are subsol, parter şi etaj, şi a fost finalizată la începutul acestei luni, are o suprafaţă de 8.300 de metri pătraţi unde vor funcţiona, la parter, magazine alimentare cum ar fi măcelării, băcănii, mezeluri, lactate-brânzeturi, pescării şi o cofetărie. La etaj va fi organizată piaţa agroalimentară cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

La etaj, în piaţa propriu-zisă, se poate urca pe scările rulante sau cu unul dintre cele două lifturi panoramice. S-a renunţat la ideea de tarabă din metal sau plastic, în favoarea a 300 de standuri moderne, din lemn, realizate în stil rustic, cu spaţii speciale de expunere şi depozitare.

În plus, etajul este structurat pe zone în funcţie de tipul mărfii. Astfel, sunt standuri speciale pentru producătorii şi comercianţii de legume, zarzavaturi, fructe, murături, vinărie şi produse apicole şi tradiţionale.

Complexul este realizat prin contract de asociere în participaţiune pe 25 de ani între Primăria Sectorului 6 şi o firmă privată.

Sursa: Adevarul de Seara

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


+ four = 11

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player