Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Placebo, formata in anul 1994, este una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ.

Dupa 15 ani de activitate, sase albume, 11 milioane de albume vandute, succese si despartiri, Brian Molko (chitara / voce), Stefan Olsdal (bas) si Steve Forrest (tobe) sunt pregatiti sa se reintoarca pe scena in 2012.

Albumul de debut al trupei, Placebo, a fost inregistrat intre 1995 si 1996 si a fost urmat de un turneu european alaturi de David Bowie. Se spune ca au primit recunoasterea internationala odata cu single-ul Nancy Boy, care a avut un succes rasunator in Europa, in timp ce trupa se pregatea sa inregistreze urmatorul material discografic. Al doilea album, Without You I’m Nothing, lansat în 1998, include piesa cu acelasi nume pe care a canta David Bowie si single-ul Pure Morning, single care este si astazi considerat unul dintre cele mai populare al trupei.
Dupa doi ani de inregistrari si concerte, Placebo a revenit in 2000 cu al treilea album, Black Market Music, urmat de lansarea single-ului Sleeping With Ghosts, în 2003. Pe parcursul anului urmator, a aparut DVD-ul Soulmates Never Die care contine imagini din concertul din Bercy, Paris din turneul Sleeping With Ghosts.

In ianuarie 2009, Placebo a terminat de inregistrat albumul Battle for the Sun, o continuare a celui din 2006, Meds. Noul material a fost primul la care Brian si Stefan au lucrat cu tobosarul Steve Forrest.
Dupa lansarea primului single de pe album, For What It’s Worth, Placebo a ajuns pe locul 1 in European Billboard Chart, unde a ramas pentru doua saptamani, albumul a ocupat acelasi loc în 10 tari, a ajuns in top 5 in alte 20, a castigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative si a ocupat cele mai bune pozitii in topurile muzicale din SUA si Japonia. De la lansarea Battle for the Sun pana in prezent, trupa continuat sa-si promoveze albumele prin concerte in toata lumea.

In decembrie 2009, Placebo a lansat iTunes Live: London Festival ’09, un album live inregistrat la festivalul iTunes de la The Roundhouse, Camden. Cel de-al doilea DVD live al trupei, We come In Places, inregistrat la Brixton Academy, a fost lansat in 2011.

La inceputul acestui an, dupa anuntul ca se vor intoarce in studio pentru a lucra la cel de-al saptelea material discografic, membrii trupei Placebo au dezvaluit numele catorva dintre cele mai importante festivaluri europene la care vor concerta: Sziget (Ungaria), Frequency
(Austria), Rock Im Potts si Highfield (Germania).

Luni, 6 august 2012, Placebo se intoarce in Romania pentru un concert marca TM LIVE, pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti. Accesul se face incepand cu ora 18:00.

Pret/bilet in avans pe www.bilete.ro:

Tribuna : 145 RON
Gazon A : 125 RON
Gazon B : 95 RON

Informatii VIP se pot afla printr-un email la VIP@TMLIVE.ro

Pret/ bilet la locatie in seara evenimentului:

Tribuna : 190 RON
Gazon A : 160 RON
Gazon B : 125 RON

Accesul persoanelor minore interzis! Va recomandam sa aveti un act de identitate valabil.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


× five = 10

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player