Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Capitala are, de curând, primul spaţiu de depozitare cu autoservire din ţară, loc în care bucureştenii îşi pot lăsa, contra-cost, toate obiectele care le ocupă spaţiu în plus în casă.

Dispus pe trei niveluri, depozitul Euro Mini Storage, situat pe bulevardul Theodor Pallady, din zona Titan, are 7.500 de metri pătraţi şi peste 1.000 de boxe cu dimensiuni cuprinse între 1 şi 27 de metri pătraţi. Accesul la seifuri se face doar pe baza unei chei pe care o are doar chiriaşul şi pe baza unei cartele magnetice.

În încăperile mai mici puteţi „ascunde“, de cineva drag de exemplu, un cadou, în schimbul unei chirii de 20 de euro pe lună. În cele mai mari dintre boxe, oamenii şi-au depozitat deja biciclete şi motociclete. Odată ce creşte dimensiunea compartimentului creşte şi chiria, dar, totuşi, încape loc de negociere dacă vă rezervaţi un spaţiu mai mare pentru o perioadă mai lungă de o lună.

1 euro chiria, prima lună

În clădire sunt instalate 38 de camere de luat vederi, supravegheate de către doi agenţi, iar, dacă bagi cheia greşit în lacătul unei boxe care nu-ţi aparţine, se declanşează imediat o alarmă stridentă ce pune paza în gardă. Până în prezent, doar 50 de unităţi au fost ocupate, atât de persoane fizice, care şi-au depus lucruri mărunte, de suflet, cât şi de persoane juridice, care au optat să-şi aerisească spaţiul de lucru stocând aici multă maculatură.


Pentru că grupul de canadieni investitori au ştiut că au pompat 8 milioane de euro într-o afacere cu care consumatorul român nu este încă obişnuit, au băgat un discount care să întreţină interesul pentru acest tip de serviciu. Astfel, prima lună de depozitare costă 1 euro, indiferent de mărimea unităţii. „Preţurile chiriilor pe care le oferim sunt mai rezonabile decât cele din Canada sau America“, spune Danu Temelie, unul dintre străinii investitori care deţine afaceri similare în aceste două ţări. Mai în glumă, mai în serios, Danu Temelie mai spune că în străinătate aceste depozite sunt folosite de hoţi pentru a-şi ascunde temporar marfa furată.

Sursa: Adevarul

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


7 + one =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player