Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Revelion de cinci stele in Bucuresti

Spuma de caviar, somon norvegian si coktailuri de fructe de mare in meniu, spectacole de muzica si dans, dar si magie, toate in cele mai scumpe pachete de Revelion ale hotelurile de cinci stele din capitala.

“Am vandut 80 de pachete de Revelion doar ieri, adica in prima zi de lansare a ofertei, din cele 500 de pachete pregatite in patru locatii din hotel. Mai mult ca sigur vom vinde toate locurile pentru aceasta petrecere”, a declarat Adrian Adam, director de vanzari si de marketing al hotelului de cinci stele Radisson din Bucuresti.

Compania Bucuresti Turism (BUTU), al carei activ principal este hotelul Radisson din Capitala, a avut o cifra de afaceri de 10,9 mil. euro in primele sase luni anul acesta si pierderi de 6,3 mil. euro, potrivit datelor din raportul remis Bursei de Valori.

Anul acesta, hotelierii au redus numarul de locuri la petrecerea de Revelion cu pana la 100 din cauza contextului economic nefavorabil. Spre exemplu, anul trecut la Radisson au fost disponibile 600 de locuri fata de 500 anul acesta.
Petrecerea de Revelion va avea loc in sala noua de la etajul 21, care are o capacitate de 150 de locuri. Anul trecut aveam cu 80 de locuri mai multe, insa avand in vedere ca este un an de criza, am renuntat la sala Ronda“, a spus Dana Chiriac, marketing si public relations manager la Hotel Intercontinental Bucuresti.
Pretul unui pachet pentru petrecerea de Revelion la un hotel de cinci stele din Capitala variaza intre 190 de euro si 230 de euro, insa sunt puse in vanzare si pachete care ajung la aproape 1.000 de euro.

“Cel mai scump pachet de Revelion la Radisson costa 4.200 de lei de persoana (977 euro) si include o petrecere in apartamentul regal, un meniu gourmet cu produse din bucataria moleculara (spuma de caviar – n.r.) si formatie care canta live”, spune Adrian Adam, adaugand ca pana acum nu s-a vandut niciun pachet in apartamentul regal, ci doar pachete normale. Si la hotelul Intercontinental s-au vandut 30 de pachete la pretul de 220 de euro de persoana.

“Aproape 60% din clientii care isi cumpara un pachet de Revelion la hotelul nostru sunt romani, restul fiind expati care lucreaza in companii si care decid sa ramana in Bucuresti in acea perioada”, a spus directorul de marketing al Radissson. El mai adauga ca aproape 20% dintre persoanele care decid sa petreaca noaptea de Revelion in hotel isi iau si o noapte de cazare (68 de euro, pretul de cazare in camera single de Revelion).

La cel mai mare hotel de cinci stele de pe piata romaneasca, JW Marriott Grand Hotel, rezervarile pentru petrecerea de Revelion sunt in scadere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului anterior. “In total sunt 950 de pachete de Revelion, nu pot da cifre legate de cele vandute”, a spus Dina Litzica, PR si marketing manager la JW Marriott Grand Hotel.

La hotelul Howard Johnson se va organiza petrecerea de Revelion doar la cererea unui grup. “Noi ne propunem ca anul acesta sa organizam petreceri de Revelion personalizate, la cererea grupurilor. Prin urmare, nu avem o petrecere de Revelion generala a hotelului. Avem insa meniuri si tarife speciale pe parcursul intregii luni decembrie”, a spus Laura Hamzea, PR & marketing manager al hotelului.

Sursa: aici

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


− two = 7

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player