Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

S-a lansat DIABLO III!

Dupa 12 ani de asteptari si jucat in toate felurile posibile Diablo II, mult asteptatul Diablo III a fost lansat oficial pe data de 15 mai 2012 si dupa cum era de asteptat, Blizzard nu a dezamagit nici de aceasta data.

Foarte multi si-au trecut numele pe lista de precomanda inca de acum cateva luni iar stocul unora dintre furnizorilor s-a terminat cu o zi inainte de lansarea oficiala. Acum Diablo III se poate cumpara la pretul de 229 lei din magazine precum Flanco, Emag si alte magazine de profil sau online pe battle.net la pretul de aproximativ 250 lei.

Editia de colectie a jocului este mai scumpa, ajungand undeva la 480 de lei si contine: Diablo III full game, Behind the scenes making of DVD, Diablo III Soundtrack, The Art of Diablo III book – 208 pagini, Stick Diablo skull 4 GB USB ce contine jocurile Diablo II si Diablo II: Lord of Destruction si nu in ultimul rand “Aesthetic Artifacts” in Diablo III: Two color dyes (Bottled Cloud and Bottled Smoke) si Glowing Tyrael’s Angelic Wings. Toate acestea se pot folosi pentru un singur cont fiind transferabile si la alte caractere prin “shared Stash”

Diablo III este disponibil pentru Windows XP / Vista si 7 dar si pentru Macintosh si nu este recomandat copiilor sub 16 ani.

Caracterele  sunt putin diferite fata de Diablo II, unele ramanand la fel iar altele nu, dupa cum urmeaza:

– the BARBARIAN – este numit ca fiind “one man army” avand o forta covarsitoare, acesta se avanta in batalie directa cu adversarii sai. In loc de mana, barbarul are “fury” iar cand si-o dezlantuieste este de neoprit. Armura sa este foarte “grea” si eficienta. Poate manui arme din cele mai grele cu doua maini si poate folosi si cate doua arme. Puternic si nobil, neinfricat si hotarat, barbarul este un luptator adevarat.

– DEMON HUNTER – este un luptator foarte bine antrenat pentru a invinge raul in toate formele sale. Caracterul prezinta skillurile a doua personaje din Diablo II, Amazon si Assasin. In loc de mana, Demon Hunter are “ura” ce ii alimenteaza furia din lupta si “disciplina” ce scade atunci cand se apara. Echilibrul dintre cele doua, “ura” si “disciplina”, este esential pentru ca personajul sa supravietuiasca in lupta.

– MONK – este arma zeilor in sine, fiind un temut practicant de arte martiale este inlocuitorul Necromancerului din Diablo II. In loc de mana acesta are “spirit”, o rezerva interioara ce il ajuta sa declanseze atacuri devastatoare precum “wave of light” si “seven sighted strike”. Monk-ul nu foloseste o armura grea, acesta se bazeaza mai mult pe agilitatea si reflexele sale fulgeratoare pentru a se apara. Aceste poate lupta si cu mainile libere dar skillurile sale se extind si in domeniul armelor.  Devotat, intelept si fara mila, Monk-ul reprezinta uniunea dintre trup, minte si lumea inconjuratoare.

– WITCH DOCTOR – este echivalentul Druidului din Diablo II. Aceste foloseste forte supranaturale, boli si magia neagra pentru a asalta trupurile si mintile inamicilor sai. Acesta foloseste mana, ca si in Diablo II.

– WIZARD – este echivalentul caracterului Sorceress din Diablo II. In loc de mana Wizardul foloseste “arcane power”. Desi este un personaj nedisciplinat, puterea magiei sale este uimitoare.

Diablo III vine si cu alte noutati:

SKILL RUNES –  in Diablo III, runele ofera un control fara precedent asupra aptitudinilor si competentelor, schimbarea tipurilor de daune elementare, de precizie si a zonei de efect; adaugarea de noi efecte cum ar fi incetinirea si chiar modificarea naturii si aspectului al abilitatilor tale.

AUCTION HOUSE – Itemurile sunt foarte importante pentru Diablo III iar acestia au adaugat o casa de licitatie pentru tranzacţionarea mai rapida, mai usorara si mai sigura. Elementele pot fi acum cumparate si vandute fara grija.

PVP ARENAS – Diablo III vine pe langa un mod multiplayer dezvoltat si cu pvp (player vs player), o arena in care eroii se pot infrunta si masura curajul. Arenele sunt destinate exclusiv pentru PvP avand aspecte diferite si vor fi disponibile post-lansare.

EXPANDED DIFFICULTY – Se introduce si  gradul de dificultate “Inferno” care urmeaza dupa nightmare si hell. In aceasta categorie se poate intra numai dupa ce se termina jocul in gradul de dificultate hell.

Cerintele minime pentru a rula acest joc sunt urmatoarele:

WINDOWS
MAC
Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c Mac® OS X 10.6.8, 10.7.x or newer
Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+ Intel® Core 2 Duo
NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better
1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7) 2 GB RAM
12 GB available HD space 12 GB available HD space
DVD-ROM (required for retail disc versions only) DVD-ROM (required for retail disc versions only)
Broadband** Internet connection Broadband** Internet connection
1024×768 minimum resolution 1024×768 minimum resolution

Gen: Action / RPG

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


six − 5 =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player