Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Se cauta recenzori pentru recensamant

Recensamantul Populatiei si al Locuintelor se va desfasura intre 20 si 31 octombrie. Institutului National de Statistica ii lipsesc 1500 de recenzori pentru Bucuresti.

Pentru buna organizare si desfasurarea a recensamantului, in lunile august si septembrie a avut loc, la nivel national, campania de recrutare a recenzorilor, in acest moment desfasurandu-se instruirea acestora. Municipiul Bucuresti se confrunta cu un deficit de circa 1.500 recenzori, drept pentru care campania de recrutare continua pentru sectoarele 1, 2 si 3”, potrivit Institutului National de Statistica.

Pentru a deveni recenzor, o persoana trebuie sa intruneasca unele conditii, printre care sa aiba cel putin 18 ani impliniti, sa aiba cel putin studii medii, sa aiba cetatenia romana, sa cunoasca limba romana (scris, citit, vorbit), sa prezinte cazierul judiciar.

Viitorii recenzori trebuie sa fie disponibili intre orele 8-20 pe toata durata de desfasurare a recensamantului, inclusiv in zilele de sambata si duminica si sa aiba capacitate fizica de efort prelungit, pentru a vizita locuinte posibil dispersate pe o intindere geografica mare.

In zonele cu populatie de alta etnie decat cea romana, cunoasterea si a limbii acelei etnii si a specificului etniei respective reprezinta un avantaj in desfasurarea muncii sale pe teren.

Cei interesati se pot adresa direct la Comisiile Locale de Sector, intre orele 9.00 – 16,00, astfel: pentru Sectorul 1 la Primaria Sectorului 1, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 9 – 13, registratura, pentru Sectorul 2 la Primaria Sectorului 2, Str. Chiristigiilor, nr 11-13, registratura, iar pentru Sectorul 3: Str. Matei Basarab, nr. 79 (in incinta Casei de Casatorii Sector 3 – etaj 1, cam.8).

Sursa: aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


9 + = fourteen

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player