Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

DanceMasters este cel mai important eveniment de acest gen din tara de la noi. Dansul sportiv isi muta toata atentia, in perioada 12 – 14 martie 2010 la Bucuresti, in Sala Polivalenta.

In acest concurs veti avea posibilitatea sa ii urmariti la lucru pe cei mai buni dansatori ai Romaniei concurand impotriva celor mai buni dansatori ai lumii. Concurentii vor dansa pe parcursul a 3 zile, participand la doua mari categorii: standard si latino.

Vrem sa consolidam renumele evenimentului implicand cei mai reputati tehnicieni din dansul sportiv mondial. Participarea lui Heinz Spaeker la DanceMasters este si pentru sportivi un gir al calitatii deosebite a evenimentului si a corectitudinii arbitrajului. Iar pentru noi prezenta sa aici reprezinta o miza deosebita in obtinerea unei Cupe Europene la Bucuresti, ca parte a DanceMasters“, spune Bogdan Paun.

logo-dancemastersArbitrii de mare calitate adusi de organizatori la Bucuresti, sunt obisnuiti sa arbitreze dansatori la Campionate Mondiale si Europene, incercandu-se astfel sporirea gradului de notorietate a dansatorilor romani pe plan mondial. De asemenea, nici corectitutdinea si buna desfasurare a competitiei nu trebuie uitata cand vorbim de arbitri.

Sportivii de pe podium vor obtine puncte care conteaza pentru clasamentul mondial, iar premiile in bani nu sunt foarte mari, dar conteaza pentru tinerii nostri dansatori. Premiile au urmatoarele valori: Locul 1 – 600 euro; Locul 2 – 500 euro; Locul 3 – 400 euro; Locul 4 – 300 euro; Locul 5 – 200 euro; Locul 6 – 100 euro. Bugetul de premiere este de 4200 EUR cash si aproximativ 10.000 EUR in cupe, medalii si cadouri de la sponsori.

Evenimentul are loc la Sala Polivalenta din Parcul Tineretului, iar iubitorii de dans sportiv pot cumpara biletele de la Casa de Bilete a Salii Polivalente sau online de la www.bilet.ro.

Pentru participanti sau oaspeti ai evenimentului DanceMasters 2010, www.tourneo.ro ofera cazare la Hotel Rin Grand la tariful de 45 EUR/camera dubla/noapte. Pentru rezervari sunati la 0372 500 500 – call center NON STOP.

Sursa: aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 4.5/5 (1 vote cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Sport


8 + three =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player