Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Vernisajul „Si zbor in jurul tau”, semnat de artista Dana Stefania Apostol, va avea loc joi, 25 aprilie, incepand cu ora 19.30 la Galeria Occidentului.

vernisaj_Dana_Stefania_ApostolExpozitia se desfasoara in colaborare cu Papion PR&Events si Galeria Occidentului in perioada 25 aprilie – 25 mai 2013.

„Nucleul  expozitiei  il reprezinta seria figurilor feminine numite de artista entitati energetice, figuri ale propriului Ego la care ea incearca sa ajunga prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie de pictura. Scene ce refuza incadrarea in genurile sau stilurile traditionale ale picturii – desi majoritatea personajelor sale reprezentate nud sunt altceva decat simple nuduri feminine  (renuntarea la acoperamantul trupului fiind, ca intr-o Noapte Valpurgica, un mijloc de proclamare a libetatii absolute, nu un scop in sine). Desi majoritatea decorurilor sunt pasibile de a fi etichetate ca simple exercitii de virtuozitate sau capricii in stil Art-Deco, ele denota o semnificatie radical diferita – vegetatia luxurianta ca imagine a Varietatii deasupra careia se ridica Eul” –  George Paunescu, curator.

Dana Stefania Apostol (n.1986, Iasi) este un artist vizual activand in Bucuresti. Absolventa a Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi, sectia de Design Interior, Dana Stefania Apostul se va reorienta curand spre o alta forma de expresie artistica, abordand pictura ca mediu predilect, care ii ofera o mai mare libertate de creatie. Activeaza la Iasi in cadrul echipei de pictori din atelierul Art Georgies, specializat in vitralii, mozaicuri artistice si decoratii interioare. Colaboreaza la realizarea picturilor murale pentru Inlight Theater Pub din Bucuresti.

Galeria Occidentului (Strada Occidentului nr. 11) Deschisa in octombrie 2012, Galeria este un adevarat hub cultural dedicat tinerilor artisti, un spatiu experimental ce promoveaza arta si cultura contemporana. In cadrul  Galeriei se afla in permanenta expozitii de pictura si sculptura, au loc reprezentatii de teatru, concerte de muzica clasica si ateliere creative.

PAPION PR & EVENTS – Sprijina proiecte curajoase si idei indraznete. Ajuta oamenii creativi sa-si duca povestea mai departe.

Contact: Anca Dumitrescu, Papion PR&Events; anca@papionul.ro sau 0726924847

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


× 6 = thirty six

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player