Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Steaua-Twente se va juca in conditii bune pe National Arena

Gazonul de pe National Arena este intretinut prin caldura, fertilizare si drenaj pentru a putea gazdui meciul programat diseara, Steaua – Twente, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti.

Municipalitatea sustine ca a fost ridicata folia protectoare de pe gazon, iar gazonul a fost aerisit, ulterior efectuandu-se tratamente de fertilizare. “Aceste operatiuni au avut rolul de a mentine in conditii optime starea gazonului, in vederea asigurarii unui teren de joc bun. Este important de retinut ca prelata folosita pentru a proteja gazonul a fost ridicata numai in momentul in care conditiile meteo au permis-o“, se arata intr-un comunicat de presa al PMB.

national_arena_bucuresti15

Primaria Capitalei pune la dispozitie informatii si imagini privind starea gazonului, cat si tribunele si caile de acces ale acestuia, in vederea corectei informari a opiniei publice si precizeaza ca, desi timp de 24 de ore in Bucuresti au cazut cantitati mari de zapada, tribunele si caile de acces din stadion au fost degajate de operatorii de curatenie cu promptitudine si in acest moment toate acestea sunt functionale.

De asemenea, in acest moment instalatia de incalzire functioneaza la parametri normali, realizand o temperatura de 16 grade Celsius la nivelul solului si 14 grade Celsius la firul ierbii. Datorita prelatei cu care este acoperit gazonul, s-au mentinut temperatura si umiditatea optime (de 22-26%), creandu-se un microclimat propriu, mai adauga specialistii Primariei.

Potrivit comunicatului de presa, in baza recomandarilor facute de STRI (consultant oficial al UEFA si FIFA), care a inspectat gazonul in doua randuri in data de 2 februarie, in ultima saptamana fost ridicata temperatura in instalatia de incalzire, dupa care gazonul a fost deszapezit manual. Ulterior, acesta a fost acoperit cu o prelata protectoare, achizitionata de ALPAB.

In data de 10 februarie, presedintele FRF Mircea Sandu si finantatorul FC Steaua Gigi Becali au inspectat Arena Nationala alaturi de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, la finalul vizitei acestia declarandu-se multumiti de starea gazonului, mai scrie PMB in comunicat.

Meciul Steaua -Twente va avea loc joi, de la ora 22,05, pe National Arena din Capitala, in prima mansa a saisprezecimilor de finala ale Europa League si va fi urmarit de peste 50.000 de spectatori.

Jocul va fi arbitrat de englezul Mark Clattenburg, ajutat de arbitrii asistenti Darren Cann si Jake Collin, arbitru de rezerva va fi Michael Oliver, in timp ce arbitri asistenti aditionali au fost desemnati Michael Jones si Lee Mason.

Steaua – Twente se va disputa joi, de la 22:05, in direct la Pro TV.

Sursa: aici

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Post to Twitter

Categorie: Sport


3 + = twelve

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player