Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Summer Well, 11-12 August 2012, Domeniul Stirbey, Buftea.

UPDATE:

Lucia va sustine primul concert din cariera la Summer Well 2012. Cu peste 900K de vizualizari pe Youtube, “Silence” e un mare hit, dar asteptati sa ascultati si restul melodiilor – veti avea o mare surpriza.
Concertul Luciei va avea loc pe 11 August, de la ora 20:45, pe o scena dedicata.

Pentru Summer Well editia 2012 va exista o linie speciala RATB, care va face legatura intre Bucuresti si Domeniul Stirbey. Autobuzele vor pleca din statia Muzeul Taranului Roman (in spatele Muzeului Antipa din Piata Victoriei) si vor circula fara oprire pana la Domeniul Stirbey din Buftea. Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute. Primul
autobuz va pleca la ora 14:15 (portile festivalul ui se deschid la 15:00). Linia va functiona si dupa terminarea concertelor, dupa miezul noptii. Pretul unui bilet este de 8 lei si include transportul tur/retur, din Bucuresti catre Buftea si inapoi. Va exista un punct de vanzare a biletelor in Bucuresti, in statia de plecare si un altul in Buftea, la Domeniul Stirbey.

Din fericire pentru noi, comparativ cu izlazul de la B’estfest unde ne-am umplut efectiv de praf, Summer Well se va desfasura tot la Buftea, pe Domeniul Stirbey. Locatia este la 15 km de Bucuresti, se intinde pe 25 de hectare, iar pentru ca boierii stiu ce fac cu mosia lor, si aici ma refer la Stirbei si Bibescu (ca doar a lor a fost), mi se pare normal sa fie locatia perfecta pentru un astfel de festival. Cadrul natural este prietenos, racoros si relaxant si unde sa mai punem ca este si modernizat de propietarii actuali, Bucharest Arena.

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona “food court” se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey. Partenerii festivalului pregatesc programe care sa umple ziua de festival si care sa adauge un plus de distractie pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat muzica live.

Summer Well “A Festival Like a Holiday” va avea loc anul acesta pe data de 11-12 August, 2012, la Palatul Stirbey din Buftea. Mai multe detalii in curand!

Formatiile confirmate pana acum la festival sunt urmatoarele:

Ziua 1: HURTS, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang si Citizens.

Ziua 2: The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink si Zulu Winter

HURTS se intorc sa concerteze in inchiderea primei zile de Summer Well. In ultimul an au devenit una dintre cele mai bune trupe live din lume, au castigat nenumarate premii si simpatia a milioane de fani. Se pregatesc pentru al doilea album iar Summer Well este unul dintre putinele concerte pe care le vor sustine in 2012.

Legendele muzicii britanice vin la Summer Well! The Stone Roses anuntau ca se reunesc pe 18 octombrie 2011. Pe 21 octombrie stabileau un record pentru vanzarile de bilete: 220.000 de bilete pentru 3 concerte, vandute in numai 68 de minute. Turneul lor va include si unele dintre festivalurile cele mai importante din lume.

Pretul unui abonament este de 129 ron. Nu se pot cumpara bilete pe zile. Abonamentele se pot cumpara din magazinele Orange Shop, www.easytickets.ro, www.eventim.ro, www.seetickets.com

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit, dar este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre arinti. Parintele insotitor trebuie sa prezinte un abonament valabil pentru accesul sau si al copilului la festival. Un parinte poate insoti un singur copil.

Regulamentul complet al festivalului il puteti citi aici!

Transport.

Buftea (15 km fata de Bucuresti) este deservita de numeroase mijloace de transport in comun. Numarul acestora va fi suplimentat pe durata festivalului. Detalii despre punctele de plecare – sosire, pretul calatoriilor etc vor fi prezentate aici la o data mai apropiata de cea a festivalului.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.

Traseul prin Chitila:

Piata Victoriei – Bdul Ion Mihalache – Sos. Chitilei (DN7) – Sos. Banatului (DN7) – Str. Milano (D602)– Str. Agricultori (D602) – Str. Vlasiei (D602) – Str. Stirbei Voda (prin stanga magazinului Penny Market).

Traseul prin Mogosoaia:

Piata Victoriei – Bdul Ion Mihalache – Bdul Bucurestii Noi ( DN 1A) – Sos. Bucuresti – Targoviste ( DN 1A ) – Str. Fulger – Str. Viilor (ruta ocolitoare, intersectie cale ferata cu bariera)– Str. Stirbei Voda ( prin stanga magazinului Penny Market).

Traseul prin Corbeanca:

Piata Victoriei – Bdul Aviatorilor – Bdul Maresal Constantin Prezan – Sos. Kiseleff – Sos. Bucuresti-Ploiesti (DN1) – DN 101 ( Prisma Corbeanca ) – Sos. Tamasi (DN 101) – Str. Viilor ( intersectie cale ferata cu bariera) – Str. Stirbei Voda ( prin stanga magazinului Penny Market ).

In Buftea exista spatii de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar in apropierea Domeniului Stirbey. Pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

Pentru cazare in Bucuresti intra aici!

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Muzica


six + 7 =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player