Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Teatru in cadrul Festival Enescu 2013

Festival Enescu aduce o premiera. John Malkovich va urca pentru prima data pe scena Ateneului Roman in piesa „The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer“!

Actorul John Malkovich, dublu nominalizat la premiile Oscar, vine in Romania pentru a juca in drama teatrala „The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer“, pusa in scena in cadrul Festivalului „George Enescu“ la Ateneul Roman.

Pe 9 septembrie, de la ora 17.00, Festivalul „George Enescu“ prezinta publicului roman unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale acestei ediţii – „The Infernal comedy“, spectacol dezvoltat de dirijorul austriac Martin Haselböck, impreuna cu actorul american John Malkovich si cu regizorul austriac Michael Sturminger.

Piesa, care a avut premiera in 2006, in Los Angeles, este scrisa special pentru John Malkovich. Actorul american este narator si singurul personaj al firului epic, iar piesa este un „musical“ cu arii ale unor compozitori celebri (Antonio Vivaldi, Joseph Haydn, W. A. Mozart, L. Van Beethoven), interpretate de orchestra de camera Wiener Akademie, condusa de Martin Haselbock, si de sopranele Laura Aikin si Aleksandra Zamojska. Spectacolul este subtitrat in limba romana.

Nominalizat de doua ori la premiile Oscar pentru „Locuri in inima/ Places in the Heart“ si „In bataia pustii/ In the line of fire“, actorul John Malkovich este una dintre figurile legendare ale cinematografiei americane contemporane. Aceasta este pentru prima data cand John Malkovich vine in Romania si va interpreta rolul unui criminal in serie in piesa „The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer“.

Piesa se va desfasura cu casa inchisa.

Si cum vorbim despre un actor de film, avem o surpriza pentru cei dintre voi care nu au reusit sa-si cumpere bilete la Ateneu: il puteti vedea in transmisie live, chiar in sala de cinema! La Grand Cinema Digiplex. Gasiti bilete pe site-ul lor.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Teatru


− 4 = three

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player