Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Teatrul de Noapte

Dupa ce s-au bucurat de nopti ale muzeelor, bucurestenii au acum ocazia de a se delecta cu o noapte a teatrelor. Initiativa apartine Primariei Capitalei, care prin intermediul Centrului de Proiecte Culturale Arcub si a Ligii Studentilor Independenti va organiza in data de 28 octomrie 2009, incepand cu orele 22:00, un eveniment cultural inedit, ce se va bucura de participarea unor actori de prestigiu: Marcel Iures, Oana Pellea, Horatiu Malaele.

Intrarea este libera, dar numarul locurilor este limitat, astfel incat doritorii trebuie sa isi achizitioneze biletele din timp de la casele fiecaruia dintre teatrele implicate in eveniment.

Astfel, Teatrul National Bucuresti prezinta “Comedia norilor”, dupa Aristofan, in regia lui Dan Tudor, dupa ora 22.00, la Sala Mare.

In acelasi timp, Teatrul Nottara ofera publicului spectacolul “Hangita” de Carlo Goldoni, in regia lui Tino Geirun, Teatrul Mic – “poimaine alaltaieri” de Gianina Carbunariu, iar Teatrul Foarte Mic – “Ma tot duc…”, o adaptare libera dupa texte de Shakespeare si Marc Dore, de si cu Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu.

Teatrul de Comedie prezinta spectacolele “Sunt un orb”, recital al lui Horatiu Malaele, de la ora 22.00, la Sala Mare, si “Fitness”, un one-woman show cu Mihaela Teleoaca, dupa Jacques De Decke, in regia lui Mihai Bisericanu, de la ora 22.30, la Sala Studio.

Spectacole de Alexandru Dabija – “Ionesco – 5 piese scurte” de Eugen Ionescu, la Teatrul Odeon, de la ora 23.00, si “Capra sau Cine e Sylvia?”, dupa o piesa de Edward Albee, cu Marcel Iures in rol principal, la Teatrul Act, de la ora 23.00 – sunt, de asemenea, incluse in programul Teatrul de Noapte.

La Teatrul Metropolis, spectatorii vor putea urmari, de la ora 22.00, spectacolul “Cum m-am lasat…”, dupa  un roman de Hannes Stein, adaptat de Anca Sigartau, in regia lui Bogdan Muntean.

De asemenea, iubitorii de teatru vor putea opta si pentru montari in spatii alternative, precum clubul Green Hours, unde Teatrul Luni are deja o traditie, clubul La scena sau Galeria Montage, care gazduieste si ea un teatru.

La Green Hours, vor fi prezentate montarile “Undo 90 dupa Do Over”, de Frederik Stroppel, in regia lui Radu Apostol, cu Andreea Bibiri si Cosmin Selesi, dupa ora 22.00, si “Sta sa ploua” de Lia Bugnar, dupa un text semnat tot de aceasta, cu Marius Manole, Maria Buza, Antoaneta Cojocaru si Lia Bugnar/Tania Popa, de la ora 00.30.

La Scena gazduieste, de la ora 22.00, spectacolul “Un cuplu ciudat”, de Doina Antohi, dupa Neil Simon, iar la Teatrul Montage din galeria cu acelasi nume va fi prezentata, tot de la ora 22.00, o montare a piesei “Trei nopti cu Madox”, de Matei Visniec, in regia lui Radu Barbulescu.

Centrul National al Dansului a pregatit un maraton de trei spectacole, ce va lua startul la ora 22.00 cu “Lulu’s Room” de si cu Mihaela Dancs, continuand cu “Stage Psychosis”, conceput si interpretat de Carmen Cotofana, si “Dance a Playful Body”, conceput de Andreea Novac si Istvan Teglas, si în interpretarea acestuia din urma.

Sursa: Mediafax

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Teatru


seven × = 56

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player