Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

The Mission Dance Weekend 2013, 9-10 August – Navodari

Organizatorii The Mission au anuntat ca intrarea este libera pentru fete in ambele seri, daca ajung pana la ora 23.00!!

Update! La cerea publicului, The Mission il aduce in premiera in Romania pe Giuseppe Ottaviani!

The Mission Dance Weekend a ajuns in 2013 la editia a VI-a. Se va desfasura ca in fiecare an la malul Marii Negre, plaja de la Hanul Piratilor Navodari fiind gazda evenimentului.

Distractia va incepe din ziua de 9 August, ora 20.00 si va tine pana in zorii zilei de 11 August. Headlinerii de anul acesta sunt: Joris Voorn, Davide Squillace, Télépopmusik – live act,  Booka Shade – live si Giuseppe Ottaviani - live.

Programul The Mission Dance Weekend 2013

  • Art Department, Joris VoornDavide Squillace, Pagal si Kool vor mixa in prima seara, pe 9 august.
  • Booka Shade, Télépopmusik,  Giuseppe Ottaviani, Ok Corral si Bogdan vor urca pe scena in a 2-a seara, 10 august.

Harta locatiei:

harta the mission dance weekend 2013

Art Department, adica Kenny Glasgow si Jonny White, revin la The Mission! Canadienii au incantat publicul roman cu sound-uri originale, asa cum s-a intamplat la editia anterioara a evenimentului The Mission, dar si la petrecerea din Octombrie 2012 din Studio Martin din Bucuresti.

Joris Voorn este un DJ si producator de renume din Rotterdam, Olanda. Crescut intr-o familie de muzicieni, muzica electronica i-a atras atentia la mijlocul anilor 90’ urmand ca in anul 97’ sa mixeze pentru prima data. In anul 2009 Joris Voorn a devenit cunoscut in toata lumea, lansand “Balace 014”, un dublu CD ce contine peste 100 de piese. Singurul DJ care a mai reusit o astfel de performanta fiind Richie Hawtin.

Davide Squillace va reveni in Romania, dupa ce a participat in 2012 la Nights Awards, direct din Ibiza unde va mixa in data de 6 august alaturi de Carl Cox si altii.  Producatorul italian, crescut in Napoli, si-a descoperit chemarea pentru muzica electronica la Londra in anul 1999.

Booka Shade (Walter Merzinger si Arno Kammermeier)revin in Romania, dupa ce anul trecut au participat la B’estfest Summer Camp. Stilul muzical abordad este unul aparte, vorbim aici despre house, tech house si deep house, cu influente  clasice, rock, jazz sau dubstep. Influentele au venit in urma celor 25 de ani de facut muzica impreuna, Arno si Walter au ajuns la concluzia ca le este imposibil sa se limiteze la un singur gen de muzica.

Télépopmusik (Fabrice Dumont, Stephan Haeri si Christophe Hatier) abordeaza muzica electronica intr-un stil propriu. Francezii ne vor invalui cu o muzica foarte eleganta, plina de subinteles. Télépopmusik este recunoscuta la nivel mondial, depasind 500.000 de copii vandute in toata lumea. Ultimul EP al trupei “Try me anyway/fever” urmeaza a fi lansat in data de 24 Iunie 2013 si cel mai probabil, in data de 10 August la Dance Weekend, ne vor surprinde placut.

Giuseppe Ottaviani este un nume reprezentativ pentru scena muzicii trance. De curand a lansat al doilea album al sau “Magenta”. Primul single de pe album, “Love Will Bring It All Around” a fost clasat ca Tune of the Week in emisiunea lui Armin van Buuren “A state of trance” si a primit premiul pentru Tune of the month din partea MIXMAG.

Pentru cazare in zona Navodari si Mamaia accesati www.hotelmamaia.ro sau www.tourneo.ro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta non-stop la 0372 500 500 sau pe mail office@tourneo.ro

Bilete The Mission Dance Weekend 2013

Categorie bilete Pana pe 10 Iulie Intre 11 Iulie si 8 August La intrare
Bilete de o zi 30 lei 40 lei 60 lei
Pachet Day 1 + Day 2 50 lei 70 lei -
VIP 80 lei 80 lei 80 lei

Biletele pentru The Mission Dance Weekend 2013 sunt disponibile pe www.bilete.ro si in reteaua Bilete.ro. Biletele se pot cumpara si de la oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” sau din punctele de vanzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab nr. 16) si Calea Grivitei nr. 143, in incinta Hotelului Ibis. Rezervarile de mese se fac in avans, sunand la numarul 0733 627 846.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


nine − 7 =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player