Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

The Parlotones in concert la The Silver Church

The Parlotones – South Africa’s Best Indie Rock Band

Pe data de 28 ianuarie 2010, pentru prima dată în România, The Parlotones vor susţine un minunat concert în Silver Church Club.

The Parlotones, o trupă de indie rock din Africa de Sud, a cucerit lumea prin stilul electric şi prestaţiile dezlănţuite de pe scenele festivalurilor internaţionale, la care se adaugă contrastant versuri misterioase şi uneori chiar romantice. În 2009 The Parlotones au pornit într-un turneu mondial care se va prelungi până in 2010, prilej pentru membrii trupei să viziteze pentru prima dată Romania, unde vor sustine un concert pe data de 28 ianuarie, ora 21.00, in Silver Church.

Stilul lor, descris ca alternativ în primii ani de existenţă ai trupei şi influenţat de preferinţele pentru Muse, Radiohead şi The Smiths, a evoluat substanţial, devenind mai bine conturat şi concentrat cu fiecare album.

Dacă primul album al trupei “Radioconrolledrobot” (2005) a primit titlul onorific de “discul de aur” abia după 2 ani, la următorul material lansat The Parlotones işi insemnau ascensiunea in carieră. “A World Next Door To Yours” (2007) a ajuns după numai 6 luni “disc de platină”.

O dovadă a evoluţiei spectaculoase a trupei in ultimii ani este faptul că acest album a rămas in topul celor mai bine vândute din Africa de Sud pentru o perioadă de mai bine de 12 luni. In acest moment, in Africa de Sud este cel mai bine vândut album rock din ultimii 10 ani. Mai mult decât atât, de pe acest album au fost extrase 7 single-uri care au răsunat in playlist-ul radiourilor din intreaga lume.

Succesul de care se bucura trupa astăzi a venit treptat. Munca de ore in sir in studio pentru următorul material şi ambiţia lor de a reuşi au fost cu siguranţă benefice pentru trupă. In ultimele 18 luni trupa a susţinut 300 de concerte şi a vândut peste 100 000 de albume.

Totul a inceput la lansarea albumului “Radiocontrolledrobot” in 2005. Albumul de debut a fost nominalizat pentru cel mai bun album rock in 2006 la South Africa Music Awards şi a şi câştigat acest premiu. Recunoaşterea internaţională a continuat să vină, iar spreârşitul anului balada “Beautiful” a fost folosită intr-o reclamă Fujifilm care a dus la incheierea unei colaborări cu casa de discuri Universal Music.

2007 a inceput cu 70 de show-uri in UK. In luna iunie a aceluiaşi an, The Parlotones erau selectaţi să cânte la cel mai mare concert live “The Live Earth”. Anul 2008 a insemnat intrarea in piaţa europeană. The Parlotones susţin un turneu in Germania Elvetia si UK.

Intorşi acasă, single-ul “I’ll be there” a fost nominalizat la 2 premii MTV Africa Award şi a câştigat 3 premii la categoria South African Video Award şi au fost imaginea la lansarea tehnologiei HD in Africa de Sud.

The Parlotones au cântat pe scenele lumii alături de alte trupe renumite cum ar fi: Kings of Leon, The Gosssip, Violet Femmes, Jimmy Eat World, New Model Army, Evanescence, Staind, The Rasmus, UB40 si Collective Soul. Munca lor neintreruptă şi mentalitatea lor de “a face orice poţi”, i-au ajutat să işi câştige fanii din toate teritoriile pe unde au ajuns.

Pe 28 ianuarie 2010, ora 21.00, in Silver Church, The Parlotones vor să cucerească şi fanii români, intr-un concert exploziv. Garantat!

In deschidere va canta trupa Grimus.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Cluburi


× five = 40

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player