Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

The Rapture, 29 Septembrie 2012, ora 22.00, Sala Polivalenta

ABSOLUT COLOR prezinta pe 29 Septembrie la Sala Polivalenta – Foaier (Calea Piscului nr. 10), the Rapture, intr-o formula de dj set cu tobosarul Vito Roccoforte si claparul multi-instrumentist Gabriel Andruzzi.

Alaturi de ei, pentru a doua oara in Romania, vine britanicul BEN WESTBEECH, iar ca premiera, TANNER ROSS, partas al label-ului Wolf + Lamb si bun camarad al celor de la Soul Clap. Suportul local este asigurat de Victor Stancov.

The Rapture, vin din San Francisco.  Trupa e un lanţ dement de substanţe perfecte de dans adunate din Post-Punk, Dance-Punk, Acid House, Disco, Electronica. S-au format în 1998, dupa ideea bateristului Vito Roccoforte si cea a vocalistului/chitaristului Luke Jenner. S-au mutat la New York, basistul initial a fost inlocuit de Matt Safer.

In 2001 ei au lansat solarul EP cu sase piese ”Out Of The Races And Onto The Tracks” la Sub Pop Records. The Rapture au fost practic precursorii Post-Punk Revival care se forma in anii 2000. Multi-instrumentistul Gabriel Andruzzi  s-a alaturat formatiei in 2002. Primul lor disc full lenght, după debutul Mirror, a fost „Echoes” in 2003!

In Ianuarie 2004, The Rapture a plecat in turneu cu Funeral For A Friend la NME Awards Tour, impreună cu Franz Ferdinand si The Von Bondies. Mai tarziu, in acelasi an, au urcat pe scena Curiosa Festival în acelasi loc cu Interpol, Scarling, Mogwai, Cursive, The Cooper Temple Clause, Head Automatica si proprii lor idoli: The Cure.

The Rapture a lansat in Septembrie 2006, fantasticul Pieces Of The People We Love, scos prin Universal Motown Records si produs de Paul Epworth, Ewan Pearson cu Danger Mouse.

Discul numarul patru din cariera, In The Grace Of Your Love, a iesit fix acum un an, in Septembrie 2011, dupa o pauza de cinci ani, timp in care solistul Jenner a frecventat destul de des corul bisericii. Primul single de pe disc, “How Deep Is Your Love?”, este profund influentat de muzica bisericeasca si este una dintre interpretarile lui reflectate din genul Gospel.

Ben Westbeech e originar din Bristol, iar acum locuieste la Londra. De profesie violoncelist si cu o voce exceptionala, influentele lui se intalnesc la intersectii de House si Soul cu Jazz si Hip Hop. Ben a dat mai intai primul sau single, “So Good Today”, pe un CD, unei prietene din Londra.

Ben produce si mixeaza si cu alias-ul Breach.

Piesa “Fatherless” a fost lansata la casa PTN , devenind un adevarat imn pentru 2011, fiind inclusa in seturile multora dintre DJ-ii de Techno si Dubstep, clasandu-se totodata si pe un elegant loc 13 in topul Resident Advisor – Tracks Of The Year.

Sub numele Breach el a lansat piese si la label-ul Dirtybird al binecunoscutului Claude VonStroke sau prin Catz n Dogz, planuind totodata materiale proaspete si prin casa Lobster Boy, label-ul colaboratorului si prietenului Redlight.

Tanner Ross a crescut in New Jersey intr-un mediu familial influentat de muzica buna, veche si noua. După facultate, cu un „triliard” de proiecte muzicale in minte, Tanner Ross si-a început un foarte interesant periplu muzical prin Statele Unite si prin restul certelor Mecca-uri de muzica de dans, cum ar fi Fabric-ul londonez si Watergate-ul berlinez. Alaturi de Soul Clap, a dat nastere supergrupului SECT, ridicand Bostonul pe culmile faimei audio binemeritate, dar ocupandu-se intre timp si de o cariera solo cu adevarat stralucitoare, cu release-uri la !K7, Double Standard, No 19 si deja clasicii Wolf + Lamb. Ceea ce se petrece in 2012.

Cazare in Bucuresti la cele mai mici preturi!

Intrare:

20 lei – 22.00-00.00
30 lei – dupa ora 00.00

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Muzica


two + = 5

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player