Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Trofeul Europa League in pasaj la Universitate

Dupa cum stiti trofeul Europa League este sosit la Bucuresti inca de pe 11 aprilie, atunci cand, cu fast Michel Platini, presedintele UEFA i l-a inmanat primarului capitalei Sorin Oprescu.

Dupa un periplu prin Piata George Enescu (11-12 aprilie), de Pasti la Baneasa Shopping City (13-16 aprilie), zilele trecute trofeul a ajuns in Pasajul Universitatii (17-19 aprilie). Dupa o incercare nereusita de a ma poza cu trofeul pe 12 aprilie, am reusit in sfarsit sa “il  prind” in pasaj la Universitate.

Prima incercare, in fata la Ateneul Roman, a fost o nereusita pentru ca nu stiam intervalul orar in care trofeul “sta la pozat” si ajuns la 9:30 dimineata nu am gasit decat un zambet al unui angajat BGS care mi-a dat vestea ca trofeul vine “dupa 10:30, poate chiar 11:00“.

Nici acum nu stiu la ora soseste trofeul dimineata sau la ce ora pleaca seara, dar mi-am zis ca nu am cum sa ratez intalnirea daca ma duc la mijlocul zilei.

Desi la stiri auzisem ca la Universitate in pasaj e mare de oameni in jurul cupei, ajuns pe la ora 14:00 am constatat cu surprindere ca erau doar doi oameni care priveau timizi la cele 15 kilograme de argint masiv pazite de 4-5 bodyguarzi. Am facut cateva poze, ca tot omul, si am constat  ca in cele 10-15 minute cat stat in zona au trecut vreo suta de oameni, fluxul in pasaj fiind unul mare in fiecare zi. Deci o alegere buna a locului facuta de organizatori.

Din cand in cand pe langa trofeu mai apar diverse personalitati, in frunte cu Miodrag Belodedici (ambasadorul finalei Europa League). Eu nu am avut placerea sa il prind pentru un autograf. Poate veti avea voi mai mult. Eu o sa mai incerc zilele urmatoare cand trofeul va ajunge pe National Arena.

SFAT:

Daca doriti sa va pozati cu trofeul si cu un fular sau orice alt insemn al echipei favorite, renuntati. Nu este permis.

Drumul cupei care va fi inmanata joi, 9 mai pe National Arena castigatoarei finalei Europa League continua cu urmatoarele amplasamente:

23-26 aprilie: Caminele din Regie;

27-29 aprilie: Tribuna VIP a National Arena;

30 aprilie-1 mai: Sediul Primariei Capitalei;

2-3 mai: sediul SEAT (sponsorul oficial al competitiei);

4-6 mai: Parcul Unirii;

7 mai: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Finalistele pe care le vom vedea pe National Arena se vor alege dintre Sporting Lisabona – Athletic Bilbao si Atletico Madrid – Valencia. Pe 26 aprilie, data meciurilor retur din semifinale vom afla care sunt cele doua echipe care vin la Bucuresti.

Pana atunci, daca aveti bilete la meci, grabiti-va sa va rezervati camera de hotel, pentru ca va fi o cerere atat de mare incat preturile vor creste considerabil iar disponibilitatile vor scadea drastic pe zi ce ne apropiem de ziua cea mare. Puteti face rezervari online cu termen de anulare pana pe 28 aprilie aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole, Sport


6 − three =

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player