Bucuresti

Bucuresti Blog. Restaurante, muzee, teatru, cinema, cluburi, concerte, targuri, petreceri, expozitii.

Wild Carpathia duce Romania pe facebook

Actorii Nicole Kidman si Johnny Depp ar putea deveni promotorii imaginii Romaniei peste hotare, a declarat, marti, Paul Lister, realizatorul filmului Wild Carpathia, in care apare si printul Charles adorand Romania.

Documentarul prezinta padurile Muntilor Carpati ca “ultimul mare teritoriu salbatic al Europei” si este prezentat la standul Romaniei de la Targul de Turism World Travel Market 2011, de la Londra.

Dupa ce am reusit sa il implicam pe printul Charles in acest proiect, pentru urmatoarele vom incerca sa atragem nume cunoscute, actori, carora nu le sunt straine locurile din Romania. Ar putea fi Nicole Kidman sau Johnny Depp, care au mai lucrat in Romania. Sper sa ii putem implica in urmatoarele filme documentare”, a spus Paul Lister. Realizatorul a declarat ca mai are planuite mai multe proiecte in Romania, prin intermediul fundatiei The European Nature Trust. “Pentru urmatorul proiect avem alocata suma de 250.000 euro. Va fi vorba despre deplasarea in zonele rurale cu un autobuz suspendat, pentru a invata copiii despre protectia mediului”, a declarat acesta.

Romania are cele mai largi zone cu natura salbatica, are munti, locuri precum Sarmisegetuza. Motivatia realizarii filmului a constat in faptul ca am incercat sa prezint lucruri pozitive despre Romania, fie ca e vorba de natura, de istorie, de cultura. Toate acestea trebuie conservate si promovate. Cu siguranta vom mai realiza filme despre Romania, pentru ca pana acum cred ca am folosit numai 5% din potential. Vom incerca sa abordam si subiecte legate de educatie. De asemenea,vom dezvolta un joc in reteaua sociala Facebook numit Forever Wild, un joc asemanator Farmville, dar care va avea ca scop salvarea padurilor din Romania. Vom implica tinerii”, a adaugat Paul Lister.

Cele 250.000 de hectare neatinse surprinse in filmul nostru sunt ultima ramasita din Europa. Am ales sa prezentam o Romanie in afara sabloanelor, iar impactul acestui film va contribui, cu siguranta, la schimbarea imaginii Romaniei”, a precizat Charlie Ottley, scriitor si prezentator al filmuluiWild Carpathia”.

Sursa: aici

VN:F [1.9.22_1171]
Voteaza si tu!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Post to Twitter

Categorie: Articole


nine − = 5

HOTELURI IN ROMANIA

Loading...

Logo-ul Muzeului National al Taranului Roman

Mergeti spre cultura

Mai multe obiective culturale si muzee din Bucuresti au zile ...

The_mission_1st_of_march_2014

The Mission 1st

Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser sunt invitatii The ...

Femina Star 2013

Femina Star - Comuni

Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star” ...

Tudor-Gheorghe-Pelerini-din-tara-nimanui

Tudor Gheorghe – P

Tudor Gheorghe revine pe scena Salii Palatului cu spectacolul “Pelerini ...

Rock in Parc 2013

Rock in Parc - Inscr

A mai ramas putin timp pana la incheierea inscrierilor la ...

Site-uri partenere

  • Hoteluri Timisoara
  • Tourneo - rezervari hoteliere NONSTOP
  • Logo brasovhoteluri.ro
Get Adobe Flash player